Onze merken

Overzicht van bedden merken bij de Enkhuizer Bedstede

De Enkhuizer Bedstede is de slaapspecialist in de regio West-Friesland. Bij ons vind je de beste merken boxspring, bedden en matrassen. Klik op één van de bedden merken voor meer informatie. Of kom langs in onze winkel om het assortiment met eigen ogen te bekijken. Bovendien heb je dan ook meteen de mogelijkheid om te komen proefliggen. Wil je dat we speciaal tijd voor je vrij maken? Maak dan eenvoudig online een afspraak.

Merken boxspring

De boxspring is vandaag de dag erg populair en ontbreekt dan ook zeker niet aan ons assortiment. Bovendien werken wij samen met de beste boxspring merken. Pullman, Eastborn,Cinderella en Avek zijn enkele merken die afkomstig zijn van Nederlandse bodem. Voor een eerlijke prijs bieden deze boxspring merken hoogwaardige boxsprings met comfort en een lange levensduur.Ecolife is één van onze populairste boxspring merken uit Scandinavië. Dit merk is innovatief en handgemaakt van alleen plantaardige natuurlijke Materialen. Verder is de kwaliteit hoogwaardig en daar betaal je dan ook voor. Wil je een nieuwe boxspring kopen? Laat je niet alleen leiden door de merken van een boxspring. Lees hier waar je op moet letten bij het kopen van een nieuwe boxspring.

Bedden merken

Naast boxsprings bieden we bij de Enkhuizer Bedstede ook diverse bedden merken aan. Wij binden ons niet aan één merk, want wij willen jouw als klant zo goed mogelijk kunnen helpen. Ontdek de bedden van Lattoflex. Deze vormen een stijlvolle oplossing voor alle lattenbodems. Ben je meer op zoek naar strakke maatwerk bedden? Kijk dan vooral eens naar het bedden merk Hasena. Natuurlijk kun je bij ons ook meerdere merken met elkaar combineren tot jouw ideale bed.

Matrassen merken

Ook vind je bij ons de beste matras merken. Neem bijvoorbeeld het merk matras Pullman Original. Deze worden met hart en ziel gemaakt en dat zie je terug aan de kwaliteit van de matrassen. Ze zijn bovendien voorzien van de uniek gepatenteerde triple pocket technologie, waardoor je elke dag kunt genieten van een goede nachtrust. Wil je slapen op een natuurlijk matras? Kijk dan eens naar het unieke merk Ecolife. Er wordt niet alleen uitsluitend met natuurlijke materialen gewerkt, ook worden deze matrassen volledig met de hand afgewerkt.