MDF Ledikant

Ben je op zoek naar een MDF bed ofwel een ledikant? Dan ben je bij de Enkhuizer Bedstede in Grootebroek aan het juiste adres. In de beddenbranche wordt vaak gesproken over een ledikant. Hierbij wordt al vrij snel gedacht aan een bed dat speciaal bedoeld is voor een baby of peuter. Maar eigenlijk is een ledikant geschikt voor zowel jong als oud. Een ledikant is niet meer dan het kader van een bed dat om een matras en bedbodem heen wordt geplaatst.

Diverse soorten ledikanten

In het assortiment van De Enkhuizer Bedstede vind je diverse soorten ledikanten. Naast een MDF ledikant hebben we ze ook van hout of metaal. Bepaal op basis van je eigen wensen en stijl van je slaapkamer welk bed het beste bij jou past. De ledikanten zijn verkrijgbaar in tweepersoons en eenpersoons varianten. Daarbij heb je ook de keuze uit diverse lengte- en breedtematen. Ga voor een extra lang bed of voor een comfortabele twijfelaar? Alles is mogelijk.

Meddow_Pastel_Blauw_Schuinvoor_HR

Voordelen van een ledikant

Ga je voor een MDF ledikant? Dan kies je zelf een bedbodem en een matras om je MDF bed compleet te maken. Het voordeel van een MDF ledikant is dat ze geschikt zijn voor alle soorten matrassen en bedbodems. Slaap jij nog heerlijk op je huidige bedbodem en of matras? Dan kun je doormiddel van een nieuwe ombouw een compleet nieuwe look creëren.

Last van allergieën?

Heb je last van allergieën zoals huisstofmijt en hooikoorts? Dan is een ledikant een goede keuze voor jou. Het voordeel van een ledikant is dat je ze gemakkelijk kunt schoonmaken. Een ledikant van MDF of hout is bijvoorbeeld eenvoudig stof- en vlekvrij te houden. Wil je ook nog eens gemakkelijk onder je bed kunnen stofzuigen? Dan kun je het beste voor een MDF bed op (hoge) poten gaan.

MDF Ledikant kopen?

wiemann-ledikant-brussel.de Enkhuizerbedstede

Ben je toe aan een nieuw bed? Of ben je gewoon nieuwsgierig geworden naar ons complete aanbod? Dan ben je van harte welkom in onze showroom in Grootebroek. Daar staan onze beddenspecialisten voor je klaar die je kunnen voorzien van een persoonlijk advies op het gebied van slapen. Kom spontaan langs of plan alvast online een afspraak in met één van onze specialisten.

Heb je een nieuwe MDF ledikant of ander bed gevonden? Dan zorgen wij ervoor dat je nieuwe aankoop gratis bij je thuis wordt bezorgd. Bovendien wordt het ledikant ook nog eens volledig voor je gemonteerd.