Ecolife Beds Natuurlijk slapen

 

WERELDKLASSE GEMAAKTE BEDDEN!

Ervaar het gevoel van echt uitgerust wakker worden op een bed van Ecolife!
– Ambachtelijk Handgemaakt
– 100% Natuurlijke plantbased Materialen
– Respect voor onze planeet
-Hoogwaardige Kwaliteit
ecolife winter2

Ons doel is om handgemaakte bedden van de hoogste kwaliteit aan te bieden, gemaakt van de beste materialen met een tijdloos en klassiek design, maar het allerbelangrijkste is dat we ernaar streven om u echt een goede nachtrust te bezorgen. Wij geven om het Zweedse ambacht. Zo worden al onze bedden in onze eigen fabriek in Valskog gemaakt door onze vakmensen. Elk bed wordt tot in het kleinste detail gecontroleerd en alle natuurlijke materialen zijn met grote zorg gekozen om bedden van de hoogste kwaliteit te kunnen leveren.

 

Eco Luxury

Ecolife Eco-Luxury

Onze missie is dat u met een goed gevoel kan gaan slapen. Onze bedden zijn handgemaakt in Zweden en zijn een rijkdom aan natuur. We hebben respect voor onze planeet, mensen, dieren en het milieu. Door de samenstelling en de natuurlijke materialen wordt vocht goed afgevoerd en kun je heerlijk rustig slapen. De bedden zijn gemaakt van 100% natuurlijke, niet-dierlijke en hernieuwbare materialen. We kunnen stellen dat slapen op een Ecolife Bed veel meer waarde heeft, dan wat u ervoor betaald. Wij zijn ervan overtuigd dat u kunt slapen met een goed gevoel, wetende dat u kiest voor de beste prijs- en kwaliteitverhouding, maar ook kiest voor onze planeet, mens, dier en het milieu.

Eco Comfort

Ecolife Eco Comfort

Wij passen uw bed aan uw wensen aan!

Elk bed wordt tot in het kleinste detail onderzocht. Alle materialen zijn met grote zorg gekozen om bedden van de hoogste kwaliteit te kunnen leveren. Onze bedden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en we hebben een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde stoffen.

Ecolife Luxyry Adjustable

Zachte materialen

We gebruiken alleen natuurlijke materialen van de hoogste kwaliteit in onze bedden. Deze omvatten biologisch bamboe, biologisch katoen en agave. Onze materialen zijn gekozen om een comfortabele, koele slaap te bieden met een zacht, comfortabel gevoel op de huid.

Bamboe

Het bamboe textiel is gemaakt van natuurlijk en snelgroeiend bamboe. Deze wordt gekweekt zonder het gebruik van pesticiden, waardoor het milieuvriendelijker is.
Ze zijn van nature antibacterieel, niet-allergeen en verminderen het risico op huisstofmijt. De unieke eigenschappen van bamboe in combinatie met agave zorgen voor een koele nachtrust en biedt een fijne ondersteuning aan uw lichaam. De bamboe matrassen zijn vrij van gifstoffen en zijn gemaakt van hernieuwbare grondstoffen.

 

AGAVE

Sisal wordt van oudsher gebruikt om touwen en snaren te maken voor de landbouw. Tegenwoordig wordt het gebruikt in een aantal verschillende industrieën, zoals papier, textiel, tapijten en matrassen. Sisal, gemaakt van de agaveplant, heeft namelijk een luchtige celstructuur die overtollig vocht gemakkelijk en op natuurlijke wijze afvoert. Het werkt als een warmte-isolator, wat betekent dat de matrassen de perfecte temperatuur behouden. De structuur absorbeert ook kinetische energie, wat betekent dat het geen geluid of beweging geleidt.

We hebben ervoor gekozen om sisal te gebruiken vanwege de diervriendelijke eigenschappen. Gewoonlijk wordt paardenhaar in bedden gebruikt om vocht op te nemen en beweging te minimaliseren, maar we denken dat sisal hetzelfde is. Bedden gemaakt met sisal van de agaveplant kunnen worden beschouwd als een dierproefvrij, veganistisch alternatief.

Organisch katoen

We gebruiken de wereldmest van natuurlijke, sterke en duurzame vezels, namelijk biologisch katoen. De belangrijkste reden waarom we biologisch katoen gebruiken, is de zachtheid en het ademend vermogen. Katoen neemt gemakkelijk vocht op. Dit maakt katoen zeer comfortabel bij warm weer. Katoen is misschien wel de zuiverste vorm van cellulose in de natuur. Het is zacht, ademend en zeer comfortabel op de huid.

Ecolife Agave Adjustable

Ecolife Luxury Adjustable

Staal

De veren in onze bedden zijn warmtebehandeld, zodat ze jarenlang hard blijven. Al onze bedden hebben een pocketveringsysteem, waarbij de veren afzonderlijk in hun eigen zakjes worden geplaatst. Dit geeft onze klanten maximale ondersteuning en minimaliseert de verplaatsingen van hun partners. Het pocketveringsysteem elimineert ook piepen en geluid uit het bed.

Hout
Al onze bedframes zijn gemaakt van Zweeds grenen en hebben geharde, verstevigde hoeken. Hierdoor ontstaat een duurzamer bed en in combinatie met dikke en brede latten een stabiel bed met 25 jaar garantie op veren en frames.

Ecolife Agave

Ecolife Comfort

We gebruiken alleen de allerbeste natuurlijke materialen om onze bedden te maken Katoen, Linnen, Bamboe en Sisal (Agavevezel). De natuur vult voortdurend deze grondstoffen aan, die onovertroffen zijn in veerkracht, duurzaamheid en ventilatie. Ecolife levert een volledig milieuvriendelijk alternatief voor synthetische materialen.

Zelf ervaren?

Wil jij zelf een Ecolife boxspring ervaren? Kom dan langs in onze showroom in Grootebroek. Hier kan jij het slaapcomfort van Ecolife zelf komen testen. Kom spontaan langs of maak een afspraak om jouw nieuwe Ecolife boxspring te beleven!

www.ecolifebeds.nl

Ecolife Limitid Edition

Ecolife Beds