Syldecor

Styldecor besteed  alle tijd en aandacht aan de realisatie van het bed van uw dromen. Zowel wat comfort als vormgeving betreft. Styldecor combineert luxebedden met hoogtechnologische matrassen, hiervoor gebruiken we enkel de allerbeste materialen. De grondstoffen worden zorgvuldig uitgekozen op basis van kwaliteit en levensduur. Elke bed combinatie wordt feilloos volledig met de hand gemaakt in onze eigen ateliers, met oog voor detail.

STYLDECOR VersaillesVXI

STYLDECOR VersaillesVXI

STYLDECOR-Modern Uni

STYLDECOR-Modern Uni

STYLDECOR-Adante

STYLDECOR-Adante

 

 

Styldecor Showroom

Styldecor Showroom de Enkhuizer Bedstede

Boxsprings

 

Styldecor Matrassen en Toppers

Wij hebben 2 types matrassen, Fortuna en Prestige. De kern van de matras heeft telkens dezelfde kwalitatieve basis: Een anatomische pocketverenkern met 7 ergonomische comfortzones en beide comfortlagen uit 4cm zuivere perfolatex. De anatomische pocketverenkern heeft een aangepaste zoneverdeling die de vorm van uw lichaam volgt voor een nog betere ondersteuning. Het verschil tussen de matrassen zit hem dus vooral in de hoes en afwerking. Wenst u een nog luxueuzere nachtrust? Combineer dan een Styldecor matras met een Styldecor topper.

logo_STYLDECOR_2020 (1)

Matras Prestige

Matras Prestige

Matras Fortuna 2Pers

Matras Fortuna 2Pers

Wil jij zelf een Styldecor matras of Styldecor boxspring ervaren? Kom dan langs in onze showroom in Grootebroek. Hier kan jij het slaapcomfort van Styldecor zelf komen testen. Kom spontaan langs of maak een afspraak om jouw nieuwe Styldecor boxspring of Styldecor matras te beleven! Bij de Enkhuizer Bedstede in Grootebroek.