Avek matras

De pocketvering matrassen van Avek kenmerken zich door de goede ventilatie en het gebruik van hoogstaande materialen. Je hebt de keuze uit diverse hardheden, ondersteuningsmogelijkheden en veringen. Met deze eigenschappen stel je jouw persoonlijke Avek pocketveringmatras samen die perfect te combineren is met één van onze bedbodems of boxsprings. Het aanbod Avek matrassen is breed en de slaapspecialisten van de Enkhuizer Bedstede geven je graag een persoonlijk advies. Kom spontaan langs de showroom of maak van te voren een afspraak.

Aanbod Avek matrassen

Bij de Enkhuizer Bedstede vind je het complete aanbod Avek matrassen. Wanneer je op zoek bent naar een robuust matras; dan is bijvoorbeeld de Prata matras een goede keuze. Je lichaam wordt met 7 ergonomische comfortzones optimaal ondersteund en je ligt iets steviger dan andere matrassen. Met de Prata matras profiteer je gegarandeerd van een gezonde nachtrust. De Avek Bronze is een matras waarop de meeste mensen zich snel op thuis voelen. Dit is een comfortabel matras die voorzien is van een royale 8-slags pocketvering en je hebt de keuze uit verschillende luxe afdeklagen. Benieuwd naar de andere matrassen van Avek? Kom dan langs in onze showroom in Grootebroek.

Avek matras kopen?

Ben je toe aan een nieuw matras? En overweeg je om een Avek matras te kopen? Dan nodigen we je graag uit in onze showroom in Grootebroek. In onze showroom kun je de Avek matrassen met je eigen ogen bekijken en ook meteen uittesten. Hierdoor kun je beter beoordelen of je een Avek matras wilt kopen. Bovendien staan onze specialisten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van een persoonlijk advies. Onze showroom vind je aan de Nijverheidsweg in Grootebroek.