Bedden Grootebroek

De Enkhuizer Bedstede is al meer dan 35 jaar een begrip als Slaapkamerspecialist in de omgeving van West-Friesland. Een goede nachtrust is zeer bepalend voor het functioneren overdag en wij als specialist weten dat als geen ander! Wij gunnen iedereen een goede nachtrust en daarom staan we je graag bij in de zoektocht naar het juiste bed in Grootebroek. Bij ons kun je terecht voor een betrouwbaar en eerlijk advies over alles op het gebied van slapen.

Ons doel is om iedereen weer te laten genieten van een goede nachtrust. Onze specialisten hebben de juiste kennis en ervaring voor een deskundig advies. Bovendien is onze dienstverlening gericht op persoonlijke aandacht, betrokkenheid en zorgvuldigheid. Onze kennis combineren we onder andere met jouw kennis over je slaaphouding, gewicht en lengte. Op deze basis kunnen we samen uitvinden wat voor jou de beste keuze is.

De nieuwste matrassen en bedden vind je in Grootebroek, daar kun je onze showroom vinden op de nijverheidsweg nummer 13. Daarnaast vind je hier ook boxsprings, lattenbodems, spiraalbodems, bedtextiel en linnenkasten van topmerken. Wij zijn de officiële dealer van merken als Auping, Avek, Eastborn, Pullman, Ubica, Perzona, Noteborn en Silvana.

Wil jij ook weer genieten van een goede nachtrust en weer uitgeslapen wakker worden? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze specialisten. Dit kan telefonisch of per e-mail. Maar natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze showroom voor een persoonlijk advies onder het genot van een kopje koffie of thee. Je kunt ook online een afspraak met ons maken.