Lattenbodems

Een lattenbodem vormt samen met het matras de basis voor een optimale ondersteuning van het lichaam. Dit soort bodems kunnen geplaatst worden in ieder willekeurig ledikant. Met een bedbodem van De Enkhuizer Bedstede zal slapen weer aangenaam zijn. Onze bodems zorgen voor de juiste ondersteuning en wordt uiteraard afgestemd op de juiste plekken van het lichaam.

Welke lattenbodem?

Welke lattenbodem je het beste kunt kiezen is onder andere afhankelijk van je lengte en gewicht. Een goede lattenbodem is zo in te stellen dat het ondersteuning biedt aan de juiste plekken van het lichaam. Mocht je lichaamsgewicht in de loop der jaren veranderen, dan kun je uiteraard de ondersteuning aanpassen. Een goede lattenbodem gaat ongeveer 10 jaar mee en kenmerkend is dat het vervaardigd is uit gelaagd beukenhout en duurzame kunststoffen. De bodems zijn verkrijgbaar in verschillende breedtematen (70 – 120 cm) en lengtematen (190 – 220 cm). Verder heb je de keuze uit vlakke, hand verstelbare- en elektrische lattenbodems. Hierdoor vind je altijd een bodem die past bij jouw figuur en lengte. De bodems zijn geschikt voor bijna alle type matrassen, maar voor een pocketvering matras zouden we over het algemeen eerder een spiraalbodem adviseren.

Lattenbodem kopen?

Dat je de juiste lattenbodem aanschaft is belangrijk en daarom nodigen we je graag uit in de showroom van De Enkhuizer Bedstede in Grootebroek. In onze showroom staat een team van specialisten voor je klaar om je te adviseren over welke lattenbodem het beste bij jou en je matras past. Je kunt spontaan langskomen, maar het is natuurlijk ook mogelijk om een afspraak te maken.

bedbodems