Eastborn Nieuwe collectie Boxsprings

Hoe wil jij ‘s ochtends wakker worden?

Welk type slaper jij ook bent, Eastborn heeft altijd een boxspring of matras dat helemaal bij jou past. Import? Daar doen we niet aan. Jouw Eastborn is 100% van oer-Nederlandse bodem. Kwaliteit, met passie gemaakt, in Twente. Hét epicentrum van serene rust.

Eastborn Nieuwe collectie

Eastborn Nieuwecollectie

Kies voor een bed dat bij je past

Je maakt het niet bewust mee, maar je spendeert gemiddeld een derde van je leven in bed. Tijd die cruciaal is voor je lichaam en geest om te herstellen en alle indrukken van de dag te verwerken. Wist je dat jouw bed, matras en slaapkameromgeving daar voor een groot deel aan bijdragen? Ieder mens is uniek en elk lichaam verdient een optimale ondersteuning. Koop daarom niet zomaar een bed of matras, maar laat je adviseren en ga proefliggen om erachter te komen welk bed of matras écht bij je past.

forward-aubergine

Eastborn Forward

Eastborn Stud

Eastborn Stud


Eastborn Forward

Eastborn Plum


Eastborn Gentle

Eastborn Gentle

Eastborn Q matrassen

Elke matras uit de Q-serie is uitgerust met een 7-zone Advanced Pocket interieur met elektrothermisch nageharde veren. Elk interieur is speciaal geselecteerd voor jou als zij-/buik- of rugslaper. Het lichaam wordt op de juiste wijze ondersteund door de afwisseling in de hoogte van de veren en het biedt een uitstekend ligcomfort. Er ontstaat tegendruk vanuit de veren, bijvoorbeeld in de schouder- of heupzone, zodra deze meer belast worden.

Eastborn Q matras

Eastborn Aktie boxspring Ruby

Ruby-Eastborn

Ruby-Eastborn

EASTBORN DEALER BIJ JOU IN DE BUURT

Wil jij een matras of boxspring van Eastborn zelf ervaren? Kom dan proefliggen in de showroom van de Enkhuizer Bedstede. Wij zijn de officiële Eastborn dealer bij jou in de buurt. Onze slaapadviseurs staan voor je klaar om je te voorzien van een persoonlijk advies. Bovendien lichten ze je graag alle mogelijkheden van de Eastborn producten toe. Kom spontaan langs of maak een online afspraak, zodat wij tijd voor je vrij kunnen maken.