Eastborn, het slimme bed van Nederlandse bodem

Een zonnestraal valt op je gezicht. Je doet je ogen open. Je rekt je uit. Heerlijk geslapen. Klaar voor een nieuwe dag. Jouw geheim? De keuze voor Eastborn, het slimme bed van Nederlandse bodem.

Eastborn Energie

Eastborn Energie boxspring

Eastborn Energie

Al vanaf € 1799.=
Verstelbaar vanaf € 2799.=

100% Nederlands fabrikaat

Nog altijd wordt elk Eastborn bed, matras en boxspring gemaakt op Nederlandse bodem. We gebruiken daarvoor alleen de allerbeste materialen. We testen steeds opnieuw of ze voldoen aan onze hoge eisen op het gebied van comfort en duurzaamheid. Zo kunnen we de vertrouwde Eastborn kwaliteit blijven garanderen. Natuurlijk combineren we het ambachtelijk vakwerk van toen met de technologie van nu. We spelen in op jouw wensen en de laatste slaapkamertrends. Die kleine fabriek? Die is inmiddels sterk gemoderniseerd en ruim 20.000 vierkante meter groot.

PASSIE VOOR DE PERFECTE NACHTRUST
Wat ons drijft is een passie voor de perfecte nachtrust. We willen dat jij elke dag uitgerust opstaat. Vol met energie en helemaal klaar voor een nieuwe dag. Een dag vol mogelijkheden en kansen. Een dag die je toelacht. Daarom zoeken we steeds naar manieren om onze boxsprings en matrassen te verbeteren. Met innovatieve pocketveren die jouw lichaam nóg beter ondersteunen. Superieure materialen die ongekend comfortabel liggen. Coatings die ervoor zorgen dat je bed fris blijft. Dat zie je, dat voel je, dat ervaar je. Dag mooie dag, ik ben wakker voor jou.

Feel Fit Pocketvering

Eastborn feel fit P10 pocketveermatras

Eastborn Feel fit P10

Pocketveren zijn kleine veren die onafhankelijk ten opzichte van elkaar bewegen. Elke veer kan zich optimaal aanpassen aan jouw lichaam. Daardoor bieden matrassen met pocketveren je de best mogelijke ondersteuning. Hoe meer veren en hoe beter de kwaliteit van de veren, hoe meer plezier je hebt van jouw matras.

Boxsprings van Eastborn

Het liefst zou je de hele dag in bed blijven. Want een boxspring onder je matras, dat ligt heerlijk. Bovendien lig je hoger in een boxspring. In- en uitstappen gaat daardoor makkelijker. En de kwaliteit? Die zit goed als je kiest voor een Eastborn. Echt een staaltje ambachtelijk vakmanschap van eigen bodem. Met onze Perfect, Smart en Easy-modellen vind je snel de boxspring die bij jou past.Bij de Enkhuizerbedstede kunt u samen met onze adviseurs uit proberen welke Eastborn boxpirng en matras het beste bij u past.