Eastborn Q matrassen

Elke matras uit de Q-serie is uitgerust met een 7-zone Advanced Pocket interieur met elektrothermisch nageharde veren. Elk interieur is speciaal geselecteerd voor jou als zij-/buik- of rugslaper. Het lichaam wordt op de juiste wijze ondersteund door de afwisseling in de hoogte van de veren en het biedt een uitstekend ligcomfort. Er ontstaat tegendruk vanuit de veren, bijvoorbeeld in de schouder- of heupzone, zodra deze meer belast worden.

Eastborn Q matras

EASTBORN BEDDEN

Ieder mens is uniek en dat zou je bed ook moeten zijn. Bij Eastborn maken ze uitsluitend unieke en persoonlijke bedden ofwel boxsprings, waarbij je de keuze hebt uit acht comfortabele matrassen. Stel je toch voor: een bed dat niemand anders op de wereld bezit. Hoe bijzonder zou dat zijn? Bij een boxspring van Eastborn heb je alles zelf in de hand. Van materiaalkeuze tot kleur, van afwerking tot techniek. Je kunt het gehele bed op jouw stijl en slaaphouding afstemmen. Wat wil je nog meer?

Eastborn boxspring

BOXSPRING EASTBORN

Het merk Eastborn heeft geen standaard boxspring collectie. Waarom een standaard boxspring? Bij Eastborn geven ze jou gewoon de kans om je eigen boxspring te ontwerpen. Haal de natuur naar binnen door je boxspring te voorzien van natuurlijke kleuren. Of laat je fantasie de vrije loop en ga voor sierlijke patronen met verassende details. Wil je een statement maken met je Eastborn bed? Ga dan voor geometrische vormen en bijzondere kleuren. Natuurlijk is het ook mogelijk om je eigen print te ontwerpen. Naast diverse hoofdborden en stoffen heb je ook de keuze uit een aantal stikselpatronen, garenkleuren en 14 verschillende bedpoten. Kortom: de keuze is reuze.

Eastborn-Ruby-boxspring-antraciet 2

EASTBORN DEALER BIJ JOU IN DE BUURT

Wil jij een matras of boxspring van Eastborn zelf ervaren? Kom dan proefliggen in de showroom van de Enkhuizer Bedstede. Wij zijn de officiële Eastborn dealer bij jou in de buurt. Onze slaapadviseurs staan voor je klaar om je te voorzien van een persoonlijk advies. Bovendien lichten ze je graag alle mogelijkheden van de Eastborn producten toe. Kom spontaan langs of maak een online afspraak, zodat wij tijd voor je vrij kunnen maken.