Kinderbed meisje

Bij de Enkhuizer Bedstede vind je de leukste meisjesbedden van het merk Lifetime. Of je nu voor je dochter een prachtige prinsessenkamer of sprookjeskamer wilt creëren; bij ons zit je altijd goed. Creëer een meisjeskamer waar je dochter echt blij van wordt, waar ze niet alleen heerlijk kan slapen maar ook lekker kan spelen en haar fantasie in kwijt kan. Ben je nieuwsgierig naar ons aanbod? Kom dan gezellig langs in onze showroom. Wil je dat we speciaal voor jou tijd vrij maken? Geen probleem, maak dan van te voren even online een afspraak.

Het mooiste meisjesbed

Voor je dochter wil je natuurlijk het mooiste meisjesbed. Maar deze bedden moeten natuurlijk wel aan bepaalde voorwaarden voldoen. Meisjes willen zich als een prinses voelen. Zo is een hemelbed bijvoorbeeld de droom van ieder meisje. Het hemelbed van Lifetime is een prachtig basisbed waar je eenvoudig een hemelframe op kunt zetten. Om het hemelbed voor meisjes aan te kleden zijn er diverse hemels verkrijgbaar in de mooiste prints en/of met hand bewerkte details.

Bed voor meisjes

Er zijn verschillende soorten bedden voor meisjes. Bij het uitkiezen van een meisjesbed is het belangrijk om rekening te houden met de afmetingen van de meisjeskamer. Hiervoor sliep je dochter misschien nog in een peuterbed, maar een bed voor meisjes heeft de afmetingen van een echt eenpersoonsbed. Verder vormt een meisjesbed het pronkstuk van de meisjeskamer en daarom is het comfort niet het enige wat telt. Het meisjesbed bepaald de uitstraling van de rest van de slaapkamer. Op basis van het meisjes bed kan de meisjeskamer verder worden ingericht. Wil je ruimte besparen? Dan is een hoogslaper of halfhoogslaper ook een goede keuze. Met een stapelbed kan de slaapkamer gedeeld worden.