Bedden Hoorn

Ben je op zoek naar een matras, boxspring of misschien wel leuke accessoires voor in de slaapkamer? Laat je inspireren bij de Enkhuizer Bedstede. De Enkhuizer Bedstede is jouw beddenspecialist in de omgeving van Hoorn. Al meer dan 35 jaar zijn wij adviseur voor bedden, boxsprings, matrassen, lattenbodems, spiralen, bedtextiel en linnenkasten. Wij zijn erkend dealer van de bekendste en beste merken op het gebied van slapen zoals Auping, Avek, Eastborn, Pullman, Ubica, Perzona, Noteborn en Silvana.

Onze focus is erop gericht om je zo goed mogelijk te begeleiden in de zoektocht naar een heerlijke nachtrust. Naast het bieden van deskundige begeleiding, is onze dienstverlening gericht op persoonlijke aandacht, betrokkenheid en zorgvuldigheid. Goede nachtrust is van essentieel belang voor het functioneren in het dagelijks leven. Omdat ieder mens uniek is, is ook voor iedereen het ideale slaapsysteem anders. Door je kennis van jouw lichaam te combineren met onze kennis van slapen, vinden wij samen met jou uit wat voor jouw het beste is.

Wil je ook heerlijk genieten van een goede nachtrust en uitgerust wakker worden? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze specialisten. Je bent van harte welkom in onze showroom voor persoonlijk advies onder het geniet van een kopje koffie of thee. Je kunt ook een afspraak maken. Bel ons of stuur een e-mail.

De Enkhuizer Bedstede, de beddenspecialist in de omgeving van Hoorn. Je vindt de Enkhuizer Bedstede op 15 minuten rijden vanaf Hoorn op de Nijverheidsweg 13 in Grootebroek-WestFriesland Voor de deur kunt u gratis parkeren.