CREËER JE EIGEN DROOMWERELD

Ben je opzoek naar een unieke boxspring? Dan is een Eastborn boxspring waar jij naar op zoek bent! Zij bieden geen standaard boxspring collectie. Wat zij wel bieden is de mogelijkheid om jouw boxspring helemaal naar eigen wens te creëren. Je hebt daarbij de keuze uit diverse materialen, kleuren en ook op de afwerking en techniek heb je zeggenschap. Hierdoor kun je jouw eigen ideale droomwereld creëren waarin je kunt slapen in de perfecte slaaphouding. Het enige wat je hoeft te doen is de ontwerpers van Eastborn uit te dagen.

BOXSPRING MET UNIEKE PRINT

Heb jij altijd al gedroomd van een boxspring met unieke print? Eastborn maakt het mogelijk. Zij vinden namelijk dat bedden net zo uniek als mensen moeten kunnen zijn. Hierdoor geven ze jou de kans om een bed te creëren die niemand anders op de wereld heeft. Ga los en bedenk een te gekke print en neem deze mee naar onze showroom in Grootebroek. Daar staan onze specialisten voor je klaar om je verder te helpen jouw ideale Eastborn boxspring te creëren.

Natuurlijk hoef je niet perse met je eigen print langs te komen. Ook heeft Eastborn een aantal sierlijke patronen ontworpen waaruit jij kunt kiezen. Verder heb je keuze uit frisse kleuren en verassende details. Kortom, Eastborn doet er alles aan om jouw unieke eigen bed te creëren.

EASTBORN BOXSPRING KOPEN?

Ben je enthousiast geworden over het merk Eastborn? Kom dan snel langs in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken. Het is ook mogelijk om vooraf een afspraak met ons in te plannen. Tijdens deze afspraak worden al je vragen beantwoord en krijg je een persoonlijk advies.