Lattoflex matras

De matrassen van het Belgische merk Lattoflex worden al sinds 1935 gemaakt. In die tijd hebben zij van hun matrassen ware kunstwerken gemaakt. Met een Lattoflex matras haal jij dan ook een stukje vakmanschap in jouw slaapkamer. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit en het ongekende comfort zal jij heerlijk slapen op jouw nieuwe Lattoflex matras.

Uitstekende ondersteuning van het hele lichaam

De belangrijkste functie van een matras is dat deze het hele lichaam goed ondersteunt. Met een matras van Lattoflex kan je ervan uitgaan dat jouw lichaam de ondersteuning krijgt die het nodig heeft. In het aanbod van Lattoflex vind je verschillende soorten matrassen, met elk hun eigen unieke eigenschappen. Zo zit er voor jou altijd wel iets tussen.

Om de goede ondersteuning te realiseren maakt Lattoflex gebruik van hoogwaardige materialen met elk hun eigen eigenschappen. Daarnaast is elk matras van Lattoflex voorzien van 7 aparte comfortzones, waardoor jij volledig ondersteund wordt door het matras. Zo ben jij verzekerd van een goede nachtrust op jouw Lattoflex matras.

Hoogwaardige afdeklagen

De afdeklaag is het bovenste laagje in jouw matras. Deze afdeklaag wordt bovenop de kern van het matras gelegd om jouw matras zo comfortabel mogelijk te maken. In elke Lattoflex matras vind je een hoogwaardige afdeklaag van comfortschuim, Sensus®, soft-latex of Geltex Inside.

Comfort foam

Comfortschuim zorgt voor en goede en correcte ondersteuning van het lichaam. Combineer dit met de uitstekende ventilatie, de veerkracht van het materiaal en de vormvaste constructie, en je hebt het ideale Lattoflex matras.

Sensus

De Sensus® afdeklaag reageert op jouw lichaamswarmte en gewicht, waardoor deze zich altijd aan jouw lichaam aanpast. Deze afdeklaag past zich aan jouw lichaam aan, maar neemt na belasting ook weer zijn oorspronkelijke vorm aan. Zo voelt jouw Lattoflex matras elke avond als nieuw aan.

Soft-latex

Natuurlijk, veerkrachtig en drukverlagend. Zo laat de soft-latex afdeklaag zich het beste omschrijven. Naast het hoge comfort voelt de soft-latex afdeklaag ook erg zacht aan. De soft-latex afdeklaag biedt ultiem comfort en zorgt ervoor dat jouw Lattoflex matras nog beter ligt.

Geltex Inside

Ben jij op zoek naar optimaal slaapcomfort in combinatie met de best mogelijke materialen? Dan is de Geltex Inside afdeklaag de beste keuze. Met een afdeklaag van Geltex Inside ben jij verzekerd van een heerlijke nachtrust. De Geltex Inside afdeklaag biedt een optimale ventilatie, hoogwaardige drukverdeling en de juiste ondersteuning voor ieder lichaam.

Persoonlijk comfort

Iedereen heeft een andere voorkeur als het aankomt op zijn of haar matras. Vandaar dat de meeste matrassen van Beka verkrijgbaar zijn in drie verschillende hardheden. De Geltex Inside collectie beschikt over twee hardheden. Door deze variaties is er voor iedereen een geschikt Beka matras. Ben jij benieuwd welke matras van Beka het beste bij jouw slaapvoorkeuren past?  Neem dan contact op met de winkel of kom langs om de matrassen te testen!

Lattoflex matras kopen?

Ben jij op zoek naar een comfortabel en duurzaam matras van Lattoflex? Dan ben je bij De Enkhuizer Bedstede aan het juiste adres! In onze showroom in Grootebroek vind je het uitgebreide aanbod van Lattoflex matrassen. Daarnaast vind je er ook vele andere matrassen, boxsprings en bedden. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom langs in onze winkel of maak eenvoudig online een afspraak. Wij staan jou graag te woord en helpen jou bij het vinden van het juiste bed, matras of boxspring.