Bedtextiel bij de Enkhuizer Bedstede

De bedtextiel collectie van de Enkhuizer Bedstede sluit naadloos aan op alle slaapsystemen. Met bedtextiel maak je de inrichting van je slaapkamer helemaal compleet. Het aanbod eigentijdse en tijdloze bedtextiel is te gebruiken voor diverse stijlen. Of je nu van modern… Ons bedtextiel is van hoge kwaliteit en draagt bij aan een goed slaapcomfort.

Dekbedden

Aanbieding Bamboo Comfort dekbedden

Natuurlijke Dekbedden 4-Seizoenen

-100% Bamboo vezel  met  -100% satijn geweven tijk

Zeer goede vochregulatie en ademend.

Antibacterieel -Behandeld met Aloe Vera

140 x 220 € 199.95

240×220  € 399.00

Bij de Enkhuizer Bedstede vindt je een mooi collectie Dekbedden o,a, Natuurlijke dekbedden van Dons ,Texelse Wol ,Natuurzijde of Katoen. De synthetische dekbedden van Paradies zijn anti Allergisch en zijn door hun katoenen tijk zeer goed ademend en goed wasbaar.

matras

Dekbed Overtrekken

Bij de Enkhuizer Bedstede vind je een leuke collectie dekbedovertrekken van zowel bekende als iets minder bekende merken. Maar onze dekbedovertrekken zijn wel altijd van de beste kwaliteit. In ons aanbod vind je onder andere katoenen dekbedovertrekken, flanellen dekbedovertrekken, perkal katoenen,  of katoen satijnen dekbedovertrekken Van Beddinghouse,Cinderella,Damai,Kardol Verstraeten,Janine, Bij de Enkhuizer Bedstede zit je dus helemaal goed als je op zoek bent naar een nieuw dekbedovertrek. Je hebt volop keuze uit diverse kleuren, patronen, materialen en stijlen. Uiteraard hebben we ook leuke kinderdekbedovertrekken voor zowel jongens als meisjes.

Hoeslakens

Maak je bedtextiel set compleet met een bijpassend hoeslaken. Ook in ons hoeslaken aanbod heb je een ruime keuze. We hebben verschillende kleuren, maten en materialen. Of je nu gaat voor een vrolijk patroon, een felle kleur of een wit hoeslaken: bij de Enkhuizer Bedstede zit je altijd goed. Wij hebben hoeslakens voor iedere stijl en bijpassend bij onze dekbedovertrekken.

Bedtextiel kopen?

Ben je van plan nieuw bedtextiel te kopen? Kom dan langs in de showroom van de Enkhuizer Bedstede. Hier kun je ons complete aanbod komen bekijken en ook is het mogelijk om de materialen met je eigen handen te voelen. Hierdoor weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Heb je last van bepaalde allergieën? Maak dan online een afspraak met onze adviseurs, zodat ze je persoonlijk kunnen adviseren welk bedtextiel het meest geschikt is voor jou.