Boxspring Ninety 1200x1200 met label sep '23 - socials nieuw

Avek Ninety

Als Beste Getest!!

 BesteTest_SEP 2023_RGB

De luxe Avek Ninety Boxspring komt als ‘Beste uit de test’ van de Consumentenbond! De Ninety scoort niet alleen erg goed op levensduur, maar verslaat alle andere boxsprings uit de test als het gaat om ligeigenschappen. En op ondersteuning scoort de Ninety goed voor zowel zij- als buikslapers. We zijn erg blij met de bevestiging dat ons jarenlange vakmanschap en de strenge selectie van materialen ook in onafhankelijke testen een goede score oplevert!

Er is al een Ninety va € 2995.=

 

Gratis ‘Licht- en Zicht’ pakket

Bij de Avek Boxspring Ninety ontvang je een compleet Lichtpakket helemaal cadeau. Het Lichtpakket bestaat uit 2 LED leeslampjes voor bevestiging op de achterwand, en een set LED in- en uitstapverlichting. De in- en uitstapverlichting wordt via een bewegingsmelder onder het bed automatisch geactiveerd zodra je ’s nachts in of uit bed stapt, waardoor je altijd eenvoudig de weg kunt vinden. Na de ingestelde tijd schakelt de verlichting automatisch weer uit. Wel zo prettig.

Boxspring Ninety met styling vrijstaand

Ook verkrijgbaar in een verstelbare uitvoering

Boxspring Ninety is net als de andere Avek boxsprings beschikbaar in zowel een vaste als verstelbare uitvoering. Met een druk op de knop breng je de elektrisch verstelbare boxspring eenvoudig naar de door jou gewenst stand. De veilige elektromotor bedien je via de meegeleverde draadloze RF afstandsbediening. Een verstelbaar bed is handig als je in bed een boek wilt lezen of gewoon even lekker wilt ontspannen.

Avek Ninety Showroom

Avek Ninety Showroom

U kan de Ninety zien en uitproberen bij de,

Enkhuizer Bedstede op de Nijverheidsweg 13 in Grootebroek 15 min rijden vanaf Hoorn.