Pocketveer matras

De combinatie van een goed matras en de juiste bedbodem is essentieel voor een goede nachtrust en je lichaam. Om heerlijk te kunnen slapen is het van belang dat je een matras kiest dat het beste bij jou past. Het aantal veren in een matras bepaald de mate van ondersteuning. Dus hoe meer veren, hoe meer ondersteuning het pocketveer matras biedt. In een pocketveer matras zitten diverse losse pocketveren die los van elkaar in het matras zijn verwerkt. De veren zijn in het midden met elkaar verbonden. Dat heeft als voordeel dat elke veer optimaal kan inspelen op iedere beweging die je in je slaap maakt. Zo krijg je de ondersteuning die jouw lichaam nodig heeft.

Waarom een pocketveer matras kopen?

Er zijn tal van redenen waarom mensen een pocketveer matras kopen, namelijk:

  • Een pocketveer matras heeft een uitstekende vochtregulatie en ventilatie dankzij de open structuur van het matras.
  • Het matras biedt een perfecte ondersteuning dankzij de honderden veertjes per m2. Deze kunnen onafhankelijk van elkaar bewegen. Hoe meer veren per m2, hoe comfortabeler het matras en hoe beter de ondersteuning.
  • Om een pocketveer matras te voorzien van optimaal comfort zijn de veren in comfortzones verdeeld. Deze comfortzones zorgen ervoor dat je lichaam op de juiste plekken wordt ondersteund. En ook om ervoor te zorgen dat jouw ruggengraat zijn natuurlijke kromming behoudt.

Lichamelijke klachten?

Een pocketveer matras staat vooral bekend om de goede ventilatie en ondersteuning. Wanneer je last hebt van overmatig transpireren tijdens het slapen dan biedt een pocketvering matras voor jou de oplossing. Dit soort matrassen hebben een buitengewoon goed ventilerend vermogen. Heb je last van lichamelijke klachten? En ervaar je veel druk op je spieren en gewrichten tijdens het slapen? Dan is een latex matras wellicht een betere keuze voor jou.

Pocketvering matras kopen?

Dat je de juiste keuze maakt voor een matras vinden wij van de Enkhuizer Bedstede erg belangrijk. Daarom nodigen we je graag uit in onze showroom in Grootebroek. Daar kun je ons ruime aanbod pocketvering matrassen bekijken. We hebben onder andere matrassen van de merken , AvekEastborn, Ecolife, Pullman, Styldecor en Beka.

In onze showroom staan onze slaapspecialisten voor je klaar om je te helpen met het maken van de juiste keuze. Bovendien kun je meteen proef liggen, waardoor je veel beter kunt bepalen of dit het matras is dat bij jou past. Kom spontaan langs of maak eenvoudig online een afspraak met een van onze specialisten.