Boxspring Hoorn

Wanneer je op zoek bent naar een boxspring in de buurt van Hoorn, dan ben je bij De Enkhuizer Bedstede aan het juiste adres. Met meer dan 35 jaar ervaring hebben wij de juiste kennis en expertise in huis om jou de juiste boxspring te kunnen adviseren. Ons doel is om ervoor te zorgen dat jij weer kunt genieten van een optimale nachtrust. Je hebt volop keuze uit diverse boxsprings van de beste merken, waardoor je altijd eentje vindt die perfect bij jou past!

Boxspring Hoorn

Voordelen van een boxspring

Een boxspring staat vooral bekend om het comfort en de duurzaamheid. Om deze reden worden ze ook vaak gebruikt in hotels. Een boxspring is als ware voorzien van twee matrassen. Het onderste matras is een gestoffeerde matrasdrager met veren waardoor het lichaam over de gehele oppervlakte wordt ondersteund. De bovenste laag van een boxspring is een matras die je zelf kunt uitkiezen. Tot slot kun je de boxspring uitbreiden met een achterwand, voeteneind en deze kun je in dezelfde kleur laten bekleden als bijvoorbeeld je nachtkastjes. Hierdoor creëer je eenvoudig een boxspring die perfect is afgestemd op je slaapkamerinterieur.

Showroom met boxsprings in omgeving Hoorn

Woon je in de omgeving van Hoorn? Breng dan eens een bezoek aan de showroom van De Enkhuizer Bedstede. Je kunt hier op je gemak rond kijken en onze prachtige boxsprings stuk voor stuk zelf uitproberen. De ervaring leert dat je een nieuw bed of matras het beste eerst kunt uittesten, zodat je beter kunt bepalen of dit is wat je zoekt. Ook heb je in onze showroom volop keuze uit bedbodems, matrassen, linnenkasten en diverse soorten bedden. Onze showroom ligt tussen Hoorn en Enkhuizen in en vind je op de Nijverheidsweg 13 in Grootebroek. En parkeren dat doe je gewoon eenvoudig voor de deur.