Lattoflex

Wil je van jouw slaapkamer de beste plek ter wereld maken? Dan ben je bij de Enkhuizer Bedstede aan het juiste adres. Wij zijn de officiële Lattoflex dealer bij jou in de buurt. Met de producten van Lattoflex krijg je het gevoel dat je neervlijt in pure luxe en comfort. Hierdoor kun je weer helemaal jezelf worden en de dag ontspannen van je af laten glijden. Dit is het gevoel dat Lattoflex met haar producten aan jou wil schenken. En daarom creëert Lattoflex al sinds 1935 voor elke klant een unieke plaats waar innovatieve slaaptechnologie, meesterlijk vakmanschap en elegante afwerking perfect worden gecombineerd tot een ideaal slaapcomfort.

Lattoflex matras

De Lattoflex matrassen worden tot de dag van vandaag nog steeds met hart en ziel gemaakt. En dat zie je terug aan de kwaliteit van deze matrassen. De matrassen zijn vervaardigd vanuit vakmanschap, ambachtelijke gedrevenheid en de nieuwste slaap technologieën. De matrassen zijn voorzien van de unieke gepatenteerde GELTEX technologie, waardoor je zeker weet dat je elke dag heerlijk uitgerust je bed uitstapt. Bij de Enkhuizer Bedstede kun je terecht voor de complete matrassen collectie van Lattoflex. Hierdoor vind je altijd een matras dat bij jou en je boxspring en lattenbodem past. Hierdoor wordt jouw slaapkamer de beste plek op aarde.

Geltex Welness

Lattoflex bedkader

Doormiddel van slapen doen we energie op voor de volgende dag. Met een Lattoflex matras in combinatie met een lattenbodem weet je zeker dat je voldoende energie hebt om je dag weer goed te beginnen. Zowel het matras als de lattenbodem van Lattoflex  zijn met dezelfde kijk op slapen ontworpen en bieden de ideale ondersteuning voor je lichaam. Door de bedbodem van Lattoflex kun je van een goede nachtrust genieten, waarbij zowel lichaam als geest helemaal tot rust komen.

Enthousiast geworden?

Ben je nieuwsgierig geworden naar het complete Lattoflex aanbod? Kom dan langs in onze showroom in Grootebroek. Beleef de kwaliteit boxsprings, matrassen en lattenbodems van Lattoflex met je eigen ogen en handen. Kom spontaan langs of maak alvast een online afspraak op een dag en tijdstip dat jou het beste uitkomt.