Bedden merken

Wij van de Enkhuizer Bedstede hebben als missie om ervoor te zorgen dat jij kunt genieten van een goede nachtrust. Om dat te kunnen bereiken vind je bij ons alleen maar bedden van de beste merken. Wij binden ons niet aan slechts één merk, omdat wij het belangrijk vinden dat jij kan slapen in een bed dat perfect bij jou past.

Diverse bedden merken bij de Enkhuizer Bedstede

Bij de Enkhuizer Bedstede werken we graag samen met bedden merken als Avek, Pullman en Eastborn  . Maar ook Ecolife, Lattoflex, Styldecor en Cinderella behoren tot ons uitgebreide assortiment. Wil je een bed van Van Hout combineren met een spiraalbodem van Avek? Onze slaapadviseurs weten als geen ander welke slaapsystemen perfect op elkaar aansluiten. Ben je op zoek naar een kinderbed? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Wij zijn de officiële dealer van Lifetime Kidsrooms.

Nieuw bed kopen?

Het kopen van een nieuw bed kan soms lastig zijn. Vandaag de dag heb je diverse bedden merken met uiteenlopende stijlen en soorten. Hierdoor wordt het je niet makkelijk gemaakt om een nieuw bed te kopen. Daarom helpen de slaapadviseurs van de Enkhuizer Bedstede je graag op weg. Dit doen zij vooral door naar jouw wensen te luisteren. Je weet zelf namelijk vaak al wel wat je ongeveer zou willen. Onze slaapadviseur zal op basis van jouw wensen kijken welk bedden merk het meest geschikt is voor jou. Het kopen van een nieuw bed word je bij ons pas echt makkelijk gemaakt. Wacht niet langer en maak een afspraak voor een persoonlijk en vrijblijvend advies.