AVEK

Boxspring Ninety als beste getest

AVEK NINETY

ALS BESTE GETEST!!

 De luxe Avek Ninety Boxspring komt als ‘Beste uit de test’ van de Consumentenbond! De Ninety scoort niet alleen erg goed op levensduur, maar verslaat alle andere boxsprings uit de test als het gaat om ligeigenschappen. En op ondersteuning scoort de Ninety goed voor zowel zij- als buikslapers. We zijn erg blij met de bevestiging dat ons jarenlange vakmanschap en de strenge selectie van materialen ook in onafhankelijke testen een goede score oplevert!

Er is al een Ninety va € 2995.=

Avek Ninety Showroom

Avek Ninety Showroom

Avek is een toonaangevend merk dat in 1927 is ontstaan in Friesland. Zij produceren hun eigen bedden, boxsprings, matrassen en bedbodems. Ooit begon Avek met het produceren van bedbodems speciaal voor bedstedes. Bijzonder was dat zij deze op maat konden maken. Nadat de bedstee verdween besloten zij om bedden op maat te gaan maken. Dit doen zij vandaag de dag nog steeds. Avek staat voor Arbeid, Vlijt En Kwaliteit en dat merk je.

Avek Sinne Showroom

Avek Sinne Showroom

Avek Sinne

Avek Boxspring Sinne Nu met € 600,= Voordeel!!

Begin je dag uitgerust met Avek Boxspring Sinne

Avek Sinne Boxspring is verkrijgbaar als setaanbieding, met vele gratis extra’s, waaronder een gratis ‘Licht- en zichtpakket’. Het lichtpakket bestaat uit 2 LED leeslampjes voor bevestiging op de achterwand, en een set LED in- en uitstapverlichting. Via een bewegingsmelder wordt de in- en uitstapverlichting geactiveerd zodra je ’s nachts in of uit bed stapt. Na de ingestelde tijd schakelt de verlichting automatisch weer uit.

BEDDEN OP MAAT

Avek produceert bedden op maat. Want zeg nou eerlijk: jij slaapt toch ook gewoon het liefste in je eigen bed? Bovendien brengen we ongeveer een derde van ons leven slapend door, waardoor het onze eerste levensbehoefte is. Daarom produceren ze bij Avek unieke bedden die afgestemd zijn op het individu en niet op de meerderheid. Het bed wordt afgestemd op jou als persoon en je bijbehorende slaapwensen. Want Avek weet als geen ander dat de manier van slapen net zo uniek is als de mens zelf is. Je hebt de keuze uit diverse hardheden, maten, verstelbaarheden, stoffen en ontwerpen. Hierdoor kun je eenvoudig jouw bed op maat creëren. Stel samen met de slaapadviseur van de Enkhuizer Bedstede jouw Avek bed samen. Vervolgens kunnen de vakmensen van Avek aan de slag in hun eigen fabriek om deze op maat te maken.

KWALITEIT UIT FRIESLAND

Al sinds 1927 produceert Avek vanuit Friesland hoogwaardige bedden en matrassen. Door onze jarenlange ervaring ben je bij Avek verzekerd van kennis en kunde. Doordat ze alle bedden, boxsprings, matrassen en bedbodems zelf maken kunnen de optimaal slaapcomfort waarborgen. Zij hebben als missie om jou te laten genieten van een optimale nachtrust. En hiervoor wordt alleen maar gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Wanneer je een Avek bed koopt, dan kies je voor betrouwbaarheid en vakwerk.

HOOGWAARDIGE MATERIALEN

Om optimaal te kunnen genieten van je nachtrust zijn duurzame materialen een vereiste. In een bed van Avek wordt gebruik gemaakt van sterk ventilerende eigenschappen. Dit zorgt ervoor dat transpiratievocht optimaal wordt afgevoerd en daardoor hebben schimmels en huisstofmijt minder kans. Hierdoor stap je elke dag in een fris bed en bovendien wordt de levensduur van je matras verlengt. Tot slot zijn de matrassen voorzien van geharde pocketveren met nature latex afdekking. Door de hoogwaardige kwaliteit behouden de pocketveren hun vorm en veerkracht, waardoor je elke ochtend uitgerust wakker wordt. En in de tijk van de Avek matrassen is zuivere scheerwol en wildzijde verwerkt. Natuurlijke materialen zorgen voor een ongekend slaapcomfort.

WELK AVEK BED KIES JIJ?

Of je nu een strak, speels, gewaagd of eenvoudig bed wilt: de keuze is geheel aan jou! Het design is bepalend voor de sfeer in de slaapkamer, maar ook moet het passen bij je persoonlijkheid. Daarom is een Avek bed in diverse stijlen verkrijgbaar. Kom langs in onze showroom en laat je vrijblijvend adviseren door onze slaapadviseur. Maak online een afspraak of kom spontaan langs.