Arbeid, Vlijt En Kwaliteit.

In 1927 zag het leven in het Friese Surhuisterveen er heel anders uit dan nu. Voor de bewoners van de veengebieden was het een zwaar bestaan, met de nodige problemen. Grootvader Roelf Kok was – zoals ze in Friesland zeggen – een ‘oprjochte’ kerel: een eerlijke man met praktische oplossingen. In zijn manufacturenwinkel kreeg hij veel vraag naar bedbodems voor bedstedes, maar deze hadden geen standaardafmetingen. Zo ontstond het idee om bedden op maat te gaan maken. Het is uit dit simpele, nuchtere en innovatieve idee dat in 1927 Avek werd geboren. Avek staat voor Arbeid, Vlijt En Kwaliteit. Dit zegt alles over de oprichter en over hoe hij zijn dingen deed. Ondanks het feit dat de bedstee inmiddels is verdwenen, zijn veel dingen bij het oude gebleven.

Het erfgoed van grootvader ‘pake’ Kok is voor de kleinzonen Roelf en Roelf nog steeds leidend, maar dan wel anno nu. Avek is tegenwoordig een beddenmerk voor heel Nederland en daarbuiten. In Surhuisterveen worden de bedden nog steeds op maat gemaakt, door mensen die hun vak verstaan. Met jarenlange ervaring stoppen ze een stukje van zichzelf in elk exemplaar. Dat maakt een Avek bed tot meer dan zomaar een bed. Je eigen Avek bed is een bed van topkwaliteit, op maat gemaakt volgens het motto ‘Arbeid, Vlijt En Kwaliteit’, door de beddenmakers uit Friesland.

Avek Bestaat 90 jaar en viert Feest!

Avek Ninety

Boxspringset Ninety nu met € 510.= voordeel.
Avek bestaat 90 jaar om dit te vieren is de Ninety ontwikkelt.  Een luxe Boxspring met vier Extra`s:

● Extra dikke topmatras
● Gratis LED Leeslampjes
● Gratis In en Uitstap verlichting
● Fraaie Luxe Achterwand

Je hebt hem al compleet voor € 2395.=

Avek Luxe Handgemaakte Pocketveermatras Ouro

Avek Ouro pocketveer matras

Avek Ouro pocketveer matras

Nageharde pocketveren met nature Latex afdekking,En Tijk met zuivere scheerwol en wildzijde.Vakmanschap en de luxe Natuurlijke materialen zorgen voor een ongekend slaapcomfort.U vind de gehele Avek matrassen collectie bij de Enkhuizerbedstede in de shoroom.