Boxspring merken

Bij de Enkhuizer Bedstede verkopen we diverse bekende boxspring merken.
Van Avek  tot Pullman, elektrisch tot hand verstelbaar. Het maakt niet uit, bij ons ben je aan het juiste adres.

Avek

Ben je op zoek naar een kwaliteit boxspring merk van Nederlandse bodem? Kijk dan eens naar de boxspring van Avek. Al generaties lang wordt door Avek kennis en ervaring ontwikkelt, waarmee ze optimaal slaapcomfort kunnen waarborgen. Jouw nachtrust is hun missie en dat is de reden voor Avek om alleen gebruik te maken van hoogwaardige materialen. Natuurlijk is dit merk boxspring niet alleen fijn om te slapen, het design vormt ook nog eens een blikvanger in de slaapkamer. Een bed mag gezien worden. De ontwerpen zijn allemaal afkomstig van Nederlandse bodem.

Styldecor

Handmade Belgian Luxury Beds.
Bij Styldecor besteden we alle tijd en aandacht aan de realisatie van het bed van uw dromen. Zowel wat comfort als vormgeving betreft. Styldecor combineert luxebedden met hoogtechnologische matrassen, hiervoor gebruiken we enkel de allerbeste materialen. De grondstoffen worden zorgvuldig uitgekozen op basis van kwaliteit en levensduur. Elke bedcombinatie wordt feilloos volledig met de hand gemaakt in onze eigen ateliers, met oog voor detail.

Onze missie? Dat ù elke dag kan eindigen in schoonheid…

Styldecor showroom

Eastborn

Ook vind je bij de Enkhuizer Bedstede een prachtige collectie Eastborn boxsprings. Al ruim 50 jaar maakt Eastborn boxsprings en matrassen in eigen fabriek, zodoende weten zij als geen ander wat de juiste ingrediënten zijn voor de perfecte boxspring. Om ultiem slaapcomfort te kunnen bieden werken ze uitsluitend met de beste materialen, waaronder hoogwaardige pocketveren, duurzame latex en goed luchtdoorlatend comfortschuim. Niet alleen een comfortabel bed is belangrijk, ook het uiterlijk moet perfect passen in de slaapkamer. Of je nu houdt van strak, tijdloos of sfeervol: bij Eastborn zit je altijd goed.

Pullman

Het boxspring merk Pullman is authentiek Nederlands ambacht. De boxsprings geven ongekend comfort, dat te danken is aan het Pullman pocketvering-interieur voor zowel de vaste als verstelbare boxsprings. Het totale bedoppervlakte van beide interieurs veren mee inclusief de zijkanten. Daarnaast heeft de constructie een open structuur, waardoor het bed uitstekend ventileert. De boxsprings zijn op ambachtelijke wijze gemaakt en de hoogwaardige duurzame materialen zorgen ervoor dat je jarenlang kunt genieten van aangenaam slaapcomfort.

Boxspring merken vergelijken

In onze showroom kun je de boxspring merken zelf testen en vergelijken. Je bent altijd van harte welkom. Je kunt zoveel tijd nemen als je wilt, want een boxspring kopen is niet iets wat je elke dag doet. Onze adviseurs helpen je graag bij al je vragen. Wacht dus niet langer en kom naar de Enkhuizer Bedstede om proef te liggen.