Belgische boxsprings van Beka

De boxspring van Beka heeft veel te bieden. Niet alleen een heerlijk slaapcomfort, maar ook nog eens een prachtig uiterlijk. De Beka boxsprings zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, variërend van niet verstelbaar tot volledig elektrisch verstelbaar. Zo kun je jouw Beka bed eenvoudig verstellen om comfortabel een boek te lezen. Bij de Enkhuizer Bedstede vind je de complete boxspring collectie van Beka. Kom gezellig langs en ontdek het zelf!

Comfortabele boxsprings

Beka heeft een comfortabel boxspring collectie. Stijl en rust wordt op een perfecte manier met elkaar gecombineerd. Wanneer je op een boxspring van Beka slaapt ervaar je puur ergonomisch comfort. Dit komt doordat er 7 ergonomische comfortzones in zijn verwerkt. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met je gewicht, figuur en slaaphouding. Naast boxsprings produceert Beka ook hoofdborden en matrassen die perfect op elkaar aansluiten.

Elektrische verstelbare boxspring?

Bij Beka heb je de keuze uit een vlakke of (elektrisch) verstelbare boxspring. Wil je ultiem comfort ervaren? Kies dan voor een elektrisch verstelbare boxspring. De boxsprings van Beka zijn eenvoudig te verstellen. Zet jezelf rechtop, zodat je ontspannen je boek kunt lezen of heerlijk kunt ontbijten in bed. Natuurlijk kun je het voeteneind ook eenvoudig omhoog zetten. Dit zorgt ervoor dat de druk op de spieren verlicht wordt, waardoor je minder last van je rug krijgt. Maar ook zorgt het voor een betere doorbloeding in de benen. Ideaal voor wanneer je vaak last hebt van vermoeide benen. Wij adviseren bij een elektrisch verstelbare boxspring om voor aparte matrassen te gaan, zodat je individueel de stand van de Beka boxspring kunt bepalen.

Enthousiast geworden?

Ben je nieuwsgierig geworden naar het Beka boxspring aanbod? Kom dan langs in onze showroom in Grootebroek. Beleef en ervaar de boxsprings met je eigen ogen en handen. Kom spontaan langs of maak alvast een online afspraak op een dag en tijdstip dat jou het beste uitkomt.