PULLMAN BOXSPRING, SLAAPCOMFORT OP HOOG NIVEAU

Met een Pullman boxspring heb je gegarandeerd een bed met optimaal comfort. De basis voor de boxsprings van Pullman is in 1865 gelegd. Destijds werd een uniek verende ondersteuning ontwikkelt voor bedden in treincoupes. Dit concept wordt tot de dag nog steeds als basis voor de boxsprings gebruikt. Het Pullman pocketvering-interieur is zowel in de vaste als verstelbare boxsprings verwerkt. Het pocketvering-interieur veert over het gehele bedoppervlakte mee inclusief de zijkanten. De constructie is voorzien van een open structuur, waardoor het bed uitstekend ventileert. Tot slot zijn de boxsprings voorzien van ambachtelijk handwerk en worden er uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige duurzame materialen. Dit alles zorgt ervoor dat je jarenlang plezier kunt hebben van je Pullman boxspring. Bovendien wordt op iedere boxspring standaard 25 jaar garantie gegeven.

Pullman Nashville
Pullman Orlando

VASTE BOXSPRINGS VAN PULLMAN

De Pullman vaste boxsprings zijn voorzien van een duurzaam en stabiel houten frame. Hierdoor kun je profiteren van jarenlang slaapcomfort. Je kunt gemakkelijk in bed stappen door de aangename hoogte. Verder zijn de boxsprings voorzien van een pocketveringinterieur dat verdeeld is in 5 zones. Hierdoor bied je jouw lichaam de optimale ondersteuning. Of je nu slaapt of niet. Een boxspring van Pullman is altijd een aanwinst, want hij staat ook prachtig in de slaapkamer. En bovendien kun je hem geheel aanpassen aan de stijl van je interieur.

VERSTELBARE BOXSPRINGS VAN PULLMAN

Wil je het jezelf voorzien van luxe? Dan kun je kiezen voor een boxspring die elektrisch verstelbaar zijn. Middels de draadloze afstandsbediening kun je de perfecte lighouding vinden. Ook de verstelbare boxsprings zijn voorzien van een ideale hoogte, waardoor je er gemakkelijk in en uit kunt stappen. Tot slot veren ze van rand tot rand, zodat je hele lichaam de juiste ondersteuning wordt geboden.

PULLMAN BOXSPRING KOPEN?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de boxsprings van Pullman? Kom dan langs in onze showroom in Grootebroek. Hier kun je het complete aanbod van Pullman bewonderen. Beleef onze kwaliteit boxsprings met je eigen ogen en handen. Test onze boxsprings, matrassen en andere bedden zelf uit. Kom spontaan langs of maak alvast een online afspraak op een dag en tijdstip dat jou het beste uitkomt.