IK VERLANG NAAR MIJN PULLMAN

Na een lange werkdag is er niets fijner dan een heerlijke ontspannen nachtrust.  Een moment om te koesteren. Met een boxspring of matras van Pullman weet je zeker dat jij een nachtrust hebt als nooit tevoren. Bij de Enkhuizer bedstede ben je aan het juiste adres voor een ruim assortiment aan Pullman matrassen en boxsprings. De Enkhuizer Bedstede is één van de Pullman dealers in Nederland waar de gehele Pullman collectie in de showroom staat, waardoor jij dus altijd verzekerd bent van goede kwaliteit.

Pullman matrassen

Uitgerust wakker worden begint natuurlijk bij de keuze voor het juiste matras. Met een Pullman matras ben je altijd verzekerd van een uitgeslapen gevoel. Door de unieke vering, goede afwerking en luxueuze materialen van Pullman word jij altijd goed uitgerust wakker. Mocht een comfortabel Pullman matras alleen nog niet genoeg voor jou zijn, dan kun je er nog een extra dimensie aan toevoegen met de diverse comforttoppers.

Alle matrassen worden behandeld met Sensity®, een probiotica die ervoor zorgt dat jij altijd een frisse slaapomgeving hebt. Door de handige handvatten op de matrassen zijn deze makkelijk om te keren als je dat nodig acht.

Pullman Charlotte

Pullman Goldline

Een matras dat perfect is afgestemd op jouw gewicht, lichaamsbouw en slaaphouding. Dat is wat het Pullman Goldline matras jou te bieden heeft. Door de Gezoneerd Inside pocketvering, Nageharde pocketveren en Damast met Sensity behandeling  met een mix van  wol, zijde en katoen , Ambachtelijk genopt met luxe side stitch border voelt jouw Pullman Goldline matras elke avond weer als nieuw.

De Pullman Goldline is verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen, namelijk de Goldline Allure, Master en Royal.

Pullman Silverline

Zoek jij een matras dat jaar na jaar nog steeds nieuw aanvoelt, dan is het Pullman Silverline matras iets voor jou. Met een 7-zone geneste pocketvering, nageharde pocketveren en een stretch stoffering van wol, zijde en katoen staat het Pullman Silverline matras garant voor jaren slaapcomfort. Nog niet overtuigd? Dan is het misschien handig om te weten dat De Pullman Silverline Premier en Excellence als beste zijn getest door de consumentenbond!

Het Pullman Silverline matras is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Ga jij voor de comfortabele Pullman Silverline Premier, de heerlijke Silverline Excellence of Luxury of toch de luxe Silverline Allure,Master of de Luxe Silverline  Royal matras.

Pullman boxspring

George Mortimer Pullman creëerde in 1865 het revolutionaire concept voor de unieke verende ondersteuning van bedden in treincoupés. Vandaag de dag vormt deze unieke vering nog steeds de basis van iedere Pullman boxspring.

De unieke vering geeft de Pullman boxspring een ongekend comfort. Het interieur van de Pullman boxspring veert over het gehele bed oppervlak mee. Een ander voordeel van deze constructie is de uitstekende ventilatie. Door het ambachtelijke handwerk en de hoogwaardige en duurzame materialen staat een Pullman boxspring garant voor jarenlang slaapcomfort.

Pullman Original

Nederlands vakmanschap/Natuurlijk slapen.

U zult merken dat Pullman Original boxspring en matras ongekend comfort geeft d.m.vhet gepatendeerde Pullman  inside pocketveer interieur voor vaste en verstelbare boxsprings.

De Original Collection van Pullman wordt uitgevoerd met de Elektrothermisch geharde Inside pocketveer en de beste natuurlijke materialen als Paardenhaar ,Wol , en Zijde en voor Extra hoog comfort worden alle matrassen en boxsprings van rand tot rand geveerd.

Het Ambachtelijke handwerk en de hoogwaardige en duurzame materialen staan garant voor jarenlang aangenaam slaapcomfort.

Pullman-Original-Memphis-Overview2

Pullman Original, ervaar het verschil

Een Pullman Original boxspring ligt over de hele breedte heerlijk! Dankzij de van rand tot rand geveerde pocketveren ervaart u over de hele breedte hetzelfde ligcomfort, zonder randen.

Zoals u het mag verwachten wordt een Pullman Original boxspring onberispelijk afgewerkt. De vlakke, niet-verstelbare uitvoering wordt gedragen door een massief vurenhouten frame. Deze solide constructie wordt afgewerkt met zorgvuldig geselecteerde en kwaliteitsvolle meubelstoffen en een matrasremmende stof om ook uw matras mooi op de plaats te houden. U maakt de uitstraling van uw Pullman boxspringbed compleet door poten en hoofdborden zoals de hoofdborden Memphis of Aspen naar smaak te combineren. Zo wordt uw Pullman bed de perfecte match in uw slaapkamerinterieur.

Pullman_Headers_Original_2000x1500_Aspen-1280x960

Zelf ervaren?

Wil jij zelf een Pullman matras of Pullman boxspring ervaren? Kom dan langs in onze showroom in Grootebroek. Hier kan jij het slaapcomfort van Pullman zelf komen testen. Kom spontaan langs of maak een afspraak om jouw nieuwe Pullman boxspring of Pullman matras te beleven!