winkel

De Enkhuizer Bedstede

Al 40 Jaar Uw Slaapkamer specialist in de Regio.

Met in totaal 1500 m2 aan winkeloppervlakte biedt de Enkhuizer Bedstede een ruime collectie aan Matrassen,  Boxsprings,Ledikanten,Linnenkasten en bedtextiel. Door de zorgvuldige selectie van voornamelijk Nederlandse en Europese kwaliteitsmerken zijn we sterk op elk vlak en hebben we een goede prijsopbouw. Wij kennen het belang van een goede nachtrust en weten dat iedereen beter slaapt door het advies van onze specialisten. Met meer dan 40 jaar ervaring en aandacht helpen ze u dan ook graag. Onderstaand vindt u sfeerbeelden van onze Showroom.

 

Pullman Madisson

Pullman Madisson

 

Brussel Wieman

Ledikant Brussel Wieman

De Enkhuizer Bedstede is Dealer van Topmerken als,

Avek ,Pullman,Eastborn, Ecolife,Cinderella,Lattoflex, Beka,Wieman en Beddinghouse. Hierdoor voeren wij een zeer groot assortiment zodat wij u altijd een passend advies en kwalitatief goed produkt leveren.

Avek Ninety

Avek Ninety

Het friese merk Avek heeft een centrale plek in onze showroom.

Avek staat voor Arbeid Vlijt en Kwaliteit

Avek Fier

Avek Fier

Cinderella Desire

Cinderella Desire

De

De Enkhuizer Bedstede is de grootste Pullman Dealer van Noord Holland Bij Ons Staat de gehele collectie. Pullman matrassen en boxsprings worden met passie handgemaakt door echte vakmensen in Nederland,Bij ons kunt u een keuze maken uit de diverse collectie`s van Pullman Silverline ,Goldline of de Pullman Original collectie.

Pullman Silverline

Pullman Silverline

Ruim 150 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van lichaamsondersteunende matrassen is wat Pullman vandaag de dag onderscheidend maakt in haar branche. Maak daarom kennis met de Pullman Silverline en Goldline collectie bij ons in de showroom.

Pullman Goldline

Pullman Goldline

Pullman Original

Pullman Original

Een Pullman Original boxspring ligt over de hele breedte heerlijk! Dankzij de van rand tot rand geveerde pocketveren ervaart u over de hele breedte hetzelfde ligcomfort, zonder randen,de matrassen worden handgemaakt en uitgevoerd met de Triple pocket inside pocketveer van Pullman en afgedekt met natuurlijke materialen.

Eco life Natuurlijk slapen

Bent u op zoek naar Natuurlijk slapen dan kunt u Het Zweedse merk Ecolife bij ons ervaren.

Ecolife Enkhuizer Bedstede

Ecolife Enkhuizer Bedstede

Ambachtelijk Handgemaakt. Natuurlijke plant based materialen met respect voor onze planeet!! Ervaar het gevoel van echt uitgerust wakker worden op een Ecolife bed bij ons in de showroom.

Ecolife Luxury

Ecolife Luxury

Eastborn Matrassen & Boxsprings

Hoe wil jij ‘s ochtends wakker worden?

Welk type slaper jij ook bent, Eastborn heeft altijd een boxspring of matras dat helemaal bij jou past. Import? Daar doen we niet aan. Jouw Eastborn is 100% van oer-Nederlandse bodem. Kwaliteit, met passie gemaakt, in Twente. Hét epicentrum van serene rust. Bij de Enkhuizer Bedstede vindt u de hele collectie Eastborn matrassen en boxsprings.

 

Eastborn Park Boxspring

Eastborn Park

 

Eastborn Matrassen

Eastborn Matrassen

Ledikanten /Comfort ledikanten u vind ze bij de EnkhuizerBedstede.

Trento Hasena

Trento Hasena

 

Oak Bianco Hasena

Oak Bianco Hasena

 

Ledikant Rialto

Ledikant Rialto

Bern Deelbaar

Bern Deelbaar