Matrassen in omgeving Hoorn

Ben je opzoek naar een matras in de omgeving Hoorn? Dan ben je bij De Enkhuizer Bedstede aan het juiste adres. Met ruim 35 jaar ervaring en kennis weten onze specialisten als geen ander wat het beste matras is voor jou! Bij ons vind je alleen maar goede matrassen van topmerken als Auping, Avek, Beka, Eastborn, Geltex inside, Hypnos, Lifetime Kidsroom, Noteborn, Perzona en Pullman. Breng een bezoek aan onze showroom en ontdek onze collectie zelf. Je vindt de Enkhuizer Bedstede op de nijverheidsweg 13 in Grootebroek tussen Hoorn en Enkhuizen in.

Pullman Goldline Exellence

Het beste matras?

Uiteraard is iedereen op zoek naar het beste matras. Maar een matras is erg persoonlijk en daarom is er niet per se één matras aan te wijzen als de beste. Alle matrassen lijken wellicht hetzelfde doordat ze qua uiterlijk op elkaar lijken, maar de verschillen onderling zijn enorm. Of een matras geschikt is voor jou is dan ook afhankelijk van een aantal factoren. Zo heb je matrassen die beter zijn in het reguleren van vocht, dit is ideaal wanneer je in nacht overmatig transpireert. Ook verschillen matrassen in de mate van hardheid, materiaal en drukpunten. Gelukkig hebben onze specialisten alle kennis in huis om jou hier alles over te vertellen en hierin te adviseren. Het enige wat zij van jou willen weten is wat jouw slaapbehoefte is. Samen kunnen we dan tot de beste matras keuze komen.

Hypnos Affinity alpaca

Diverse goede matrassen

Bij de Enkhuizer Bedstede vind je diverse goede matrassen. Met een Geltex matras van Beka wordt je nachtrust bepaald door 3 criteria, namelijk: drukverdeling, ventilatie en ondersteuning. Deze drie elementen vormen samen de zogenaamde Slaapdriehoek van Beka. Een hybride matras is een combinatie van traagschuim en een binnenvering. De meerdere lagen foam zorgen voor een comfortabele slaaphouding. Verder vind je in ons assortiment latex matrassen. Deze matrassen vormen zich naar je lichaam, waardoor je spierspanning wordt verlicht. Daarnaast zijn dit soort matrassen ook geschikt voor mensen met een allergie. Ook hebben we pocketveer matrassen, deze zorgen voor optimale ondersteuning. Dit komt doordat de pocketveren stuk voor stuk in losse zakjes zijn verpakt, waardoor ze onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen. Tot slot ben je bij De Enkhuizer Bedestede natuurlijk ook aan het juiste adres voor een matras op maat!

Matrassen gemaakt met natuurlijke materialen

Natuurlijk slapen bij de Enkhuizer bedstede met de collectie matrassen en boxsprings van Hypnos ,Elk Hypnos-bed maakt gebruik van een royale mix van natuurlijke en duurzame vullingen en ons kenmerkende, intelligente pocketveersysteem. De Hypnos bedcollectie is gebouwd in subtiel verschillende configuraties en biedt een ander bereik aan comfort en ondersteuningsniveaus. Van luxe luxueuze bedden en stevigere bedden die voor uw rug zorgen, tot echt op maat gemaakte bedden, we hebben het allemaal.Matrassen met nageharde pocketveren en natuurlijke afdeklagen met een mix van wol , katoen , zijde ,cashmere of paardenhaar zorgen voor ongekend slaapcomfort .U kunt veilig zijn in de wetenschap dat wij een veelbelovende, CO2-neutrale onderneming zijn, toegewijd aan ethische en duurzame productie.