Kinderbed

Met een kinderbed van de Enkhuizer Bedstede wordt naar bed gaan pas echt een feestje. Bij ons vind je niet alleen prinsessen- en stoere bedden, maar ook stapelbedden en hoogslapers. Ze zien er niet alleen prachtig uit, ze zijn vaak ook nog eens enorm praktisch. Bij ons vind je altijd een kinderbed dat perfect bij jouw kind past.

Diverse kinderbedden

Een kinderbed is vandaag de dag veel meer dan alleen om te slapen. Het vormt ook het pronkstuk van de kinderkamer. De bedden voor kinderen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, kleuren, materialen en maten. Als je kiest voor een kinderbed hoogslaper, halfhoogslaper of een kinderstapelbed, dan creëer je extra ruimte op de kamer van je kind om te spelen of te leren. Maar natuurlijk naast de uitstraling is veiligheid ook ontzettend belangrijk. De stapelbedden en hoogslapers zijn voorzien van stevige trappen en opstaande randen, zodat je kind veilig op het bovenste bed kan slapen.

Kinderbed kopen?

Wil je een kinderbed kopen? Dan ben je bij de Enkhuizer Bedstede aan het juiste adres. Kom langs in onze showroom en bekijk onze collectie kinderbedden van het merk Lifetime met je eigen ogen. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden. Onze slaapspecialisten staan voor je klaar om je te helpen met al je vragen. Wil je liever een persoonlijk advies? Maak dan van te voren online een afspraak, dan zorgen wij dat we tijd voor je vrij maken.