Spiraalbodems

Naast lattenbodems vind je bij De Enkhuizer Bedstede ook spiraalbodems. Dit soort bodems hebben een gevlochten bodem van dun metaaldraad. In de jaren ’70 stonden de bodems bekend om het hangmat-effect. Toen der tijd werden de spiralen in de lengte van de bodem gespannen, waardoor het materiaal al snel begon te hangen. Vandaag de dag zijn dit soort bodems significant verbeterd, doordat ze de spiralen in de breedte zijn gaan spannen. Bij De Enkhuizer Bedstede vind je diverse spiraalbodems van verschillende topmerken, waaronder Auping.

Spiraalbodem van Auping

Ieder lichaam is anders en daarmee heeft Auping bij het ontwerpen van een spiraalbodem ook zeker rekening gehouden. De spiraalbodems van Auping zijn gemaakt voor diverse soorten lichamen. In vergelijking met andere bedbodems heeft een spiraalbodem de meest open structuur. Het blijkt dat ruim 80% van de bodem ervoor zorgt dat er schone en frisse lucht wordt geventileerd. Verder heb je bij een spiraalbodem ruim 10.000 drukpunten waardoor het lichaam op gelijkmatige wijze wordt ondersteund. Een spiraalbodem is geschikt voor bijna ieder ledikant en verkrijgbaar in diverse formaten.

Spiraalbodem kopen?

Het is belangrijk dat je de juiste bedbodem kiest en daarbij ook de juiste keuze maakt tussen een spiraal- en lattenbodem. Zoals eerder geschreven spelen factoren als gewicht, lengte en ventilatie een belangrijke rol. Om de juiste keuze te maken nodigen we je graag uit in onze showroom in Grootebroek. Daar staan onze specialisten voor je klaar om je verder te helpen. Bovendien kun je onze spiraalbodems ook meteen uittesten.

Auping spiraal