Alle Lifetime Kids Showroommodellen nu met 40% korting Wegens Collectie Wisseling.

De Scandinavische designers van het merk Lifetime Kidsroom bekijken de wereld al meer dan 40 jaar door de ogen van het kind. In de loop der tijd is er veel veranderd. Vandaag de dag hebben kinderen bijvoorbeeld hun eigen kamer. Maar één ding zal nooit veranderen en dat is dat een kind niets moet. Ze mogen spelen, de wereld ontdekken op hun eigen manier en belangrijk is dat zij plezier hebben. Met deze filosofie voor ogen ontwerpen de Scandinavische designers de prachtigste Lifetime Kinderkamers. Een Lifetime bed is opvallend en uniek en het kind kan daarmee zijn of haar fantasie de vrije loop laten gaan.

Leuke kinderbedden van Lifetime Kidsroom

De verbeelding bepaalt je grenzen en niet de omgeving. Daarom zijn de meubels van Lifetime Kidsroom zo ontworpen dat kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten gaan. De meubels bieden kinderen de ruimte om zich te kunnen uiten zoals zij dat willen. De collectie van Lifetime Kidsroom bestaat onder andere uit een Lifetime hoogslaper, Lifetime halfhoogslaper en Lifetime stapelbed. Ben je benieuwd naar de volledige collectie? Breng dan een bezoek aan de showroom van De Enkhuizer Bedstede.

Laat je kinderen spelenderwijs leren

De Lifetime Kidsroom meubels zijn innovatief en flexibel. Flexibel doordat het Lifetime bed met het kind mee kan groeien. Het bed is zo ontworpen dat je het bed kunt aanpassen aan de leeftijd, grootte en wensen van je kind. Ideaal toch? Bij De Enkhuizer Bedstede is de complete Lifetime Kidsroom collectie beschikbaar. Nieuwsgierig? Kom dan spontaan langs in onze showroom in Grootebroek. Natuurlijk is het ook mogelijk om online een afspraak te maken. Onze adviseurs staan voor je klaar en helpen je graag met al je vragen.