Een goed slaapsysteem kiezen lijkt moeilijk. Gelukkig maakt GELTEX® inside het u gemakkelijk

De kwaliteit van uw nachtrust wordt bepaald door 3 criteria: drukverdeling, ventilatie en ondersteuning. Die elementen samen vormen de Slaapdriehoek®. Sommige slaapsystemen scoren goed op één of twee criteria maar bieden u geen totaaloplossing. Dankzij de exclusieve, gepatenteerde GELTEX®inside-technologie in onze matrassen scoren onze slaapsystemen uitstekend op de 3 essentiële pijlers van de Slaapdriehoek®. In combinatie met een Ubica® bodem, bent u zeker van een goede nachtrust.

Iedereen is anders. Maar iedereen slaapt beter op een matras met GELTEX® inside

Ubica Geltexmatras

Ubica Geltex matrassen bij de Enkhuizerbedstede

Wordt u ’s nachts vaak wakker? Staat u op met rugklachten of een pijnlijke nek? Zoek het niet te ver van uw bed. Misschien slaapt u niet op de juiste matras of bedbodem en is uw slaapsysteem aan vervanging toe.

versa-20-geltex-inside-matras-jpg-logo-2Een mens slaapt 1/3 van zijn leven om die andere 2/3 fit en gezond te kunnen beleven. Investeren in een goed slaapsysteem is dus investeren in je gezondheid. Maar misschien ziet u niet langer het bos door de bomen en vindt u niet het juiste bed in het ruime aanbod. Met GELTEX® inside wordt het gemakkelijk.Vertel ons hoe u slaapt: wij luisteren naar uw verhaal en geven persoonlijk advies op basis van de drie pijlers van de Slaapdriehoek®: ondersteuning, drukverdeling en ventilatie. Onze gepatenteerde GELTEX® inside-technologie scoort hoog op alle drie. Testen van wetenschappelijke instituten bevestigen dit.Vertrouw op onze kennis van slapen, onze innovatieve GELTEX® inside-technologie en de bedbodems van onze gerenommeerd merk Ubica.

Met slechts 1 matras en 1 boxspring, biedt bodybox® u ontelbare slaapcomforten aan. Steeds aangepast aan uw lichaam.

Bodybox® brengt uw slaapcomfort naar een hoger niveau. Dankzij de afzonderlijk instelbare platen in het boxspring gedeelte kan u ter hoogte van de schouder- en heupzone het slaapcomfort gemakkelijk aanpassen en zo de perfecte instelling voor u vastleggen. Bodybox® bestaat uit een boxspring met GELTEX® inside matras welke naadloos en zonder tussenlagen met elkaar verbonden zijn. Dit zorgt ervoor dat u het comfort nog beter aanvoelt en het nog beter kan afstellen op uw persoonlijke slaapbehoeften.Dankzij de unieke bodybox® matras met toplaag van 8 cm GELTEX® inside kan u iedere nacht genieten van een zalige nachtrust in het meest ideale slaapklimaat..Bij de Enkhuizerbedstede staat de complete geltex inside collectie in de showroom zodat u samen met onze adviseurs de juiste keus maakt.