GELTEX INSIDE MATRASSEN

GELTEX Inside ontwikkelt innovatieve matrassen waarbij gebruik wordt gemaakt van een hoog elastische gel en luchtdoorlatend HR-schuim. De GELTEX Inside matrassen voldoen aan de criteria van de slaapdriehoek, zie afbeelding hieronder. Met een GELTEX Inside matras ervaar je een maximale ventilatie, een ideale drukverdeling en de juiste ondersteuning voor je lichaam. Deze criteria samen zorgen voor een optimaal slaapcomfort en in combinatie met een goede bedbodem ben je helemaal verzekerd van een goede nachtrust.

GELTEX Inside

Optimale ventilatie

Het GELTEX matras is voorzien van luchtdoorlatend schuim met een open celstructuur. Hierdoor zorgt Geltex Inside voor een goede ventilatie en een ideaal slaapklimaat. Het transpiratievocht en warmte wordt perfect afgevoerd in het GELTEX matras, waardoor je een droog en comfortabel slaapcomfort ervaart.

Ideale drukverdeling

GELTEX Inside ontwikkelt drukverlagende matrassen, waardoor je een hoger ligcomfort ervaart. De druk op de uitstekende lichaamsdelen als schouders en heupen worden verminderd. Tijdens het slapen blijft je doorbloeding optimaal en daardoor zul je veel rustiger en dieper slapen. Het GELTEX matras is door de ideale drukverdeling ook zeer geschikt voor mensen met reuma of artrose.

Juiste ondersteuning

De matrassen van GELTEX Inside zijn voorzien van ‘slow resilient schuim’ ofwel traag veerkrachtig schuim. Hierdoor is het matras instaat om jouw lichaam te voorzien van de juiste ondersteuning. Je zult merken dat je spieren volledig ontspannen en dat het matras zich volledig aan je slaaphouding aanpast.

GELTEX Inside - slaapdriehoek

Uitbreiding van de Slaapdriehoek

De Slaapdriehoek vormt al jarenlang de basis voor het ideale GELTEX matras. Door de jarenlange ervaring en kennis uitbreiding is het GELTEX matras verder ontwikkelt en zijn er inmiddels twee extra criteria toegevoegd aan de driehoek.

Levensduur

Bij de aankoop van een nieuw matras wil je natuurlijk zeker weten dat je er vele jaren van kunt genieten. De matrassen van GELTEX Inside zijn voorzien van een vernieuwd schuim, waardoor het veel beter bestand is tegen vocht, warmte en lichaamsdruk. Hierdoor blijven de matrassen hun comfort voor langere tijd behouden, waardoor je langer kunt blijven genieten van een goede nachtrust.

Duurzaamheid

Bij het ontwikkelen van de GELTEX Inside matrassen wordt rekening gehouden met het milieu. En dan ook echt in iedere fase van het productieproces. Zo vermijden ze zoveel mogelijk productieafval. Er worden designprincipes toegepast en ook wordt er gebruik gemaakt van de revolutionaire nieuwe grondstof CO2 polyool. Hiermee wordt de problematische CO2-uitstoot vermeden. Een GELTEX matras is dus niet alleen beter voor het milieu, maar voor iedereen.

GELTEX Inside matras

Enthousiast geworden?

Ben je nieuwsgierig geworden naar het GELTEX Inside matrassen aanbod? Kom dan langs in onze showroom in Grootebroek. Beleef de van matrassen met je eigen ogen en handen. Kom spontaan langs of maak alvast een online afspraak op een dag en tijdstip dat jou het beste uitkomt.

Beka boxspring