Heerlijk slaapcomfort dankzij nieuwe beka geltex- matrassen

De juiste matras kiezen is allesbehalve evident. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden, en elke slaper is anders. Welke matras je ook kiest, de unieke, gepatenteerde GELTEX® technologie zorgt voor een heerlijk uitgerust gevoel, elke dag opnieuw. Zo wordt jouw bed, de beste plek ter wereld!

nieuwe Beka studio

De eerste generatie GELTEX® matrassen werd een groot succes dankzij zijn uitstekende ventilatie, drukverdeling en ondersteuning

Met deze nieuwe generatie GELTEX® lanceert Beka® een volledig nieuwe schuimcategorie, ‘slow resilient schuim’ in combinatie met een Pocketverenkern. Om elk lichaam de juiste ondersteuning te geven, hebben we het nieuwe GELTEX® schuim ontwikkeld in verschillende comfortgradaties: van een typische comfortlaag tot een stevige supportlaag.Het resultaat? Ongeëvenaard slaapcomfort.

Naast de Geltex matrassen collectie Heeft de Enkhuizer Bedstede ook de reguliere Boxsprings Lattenbodems en matrassen collectie van Beka in huis,Elke boxspring en matras wordt vervaardigd uit de beste materialen alle elementen passen op een harmonieuze manier bij elkaar.U vind de Enkhuizer Bedstede in grootebroek op 15 min rijden van Hoorn.