Beka matras

De matrassen van het Belgische merk Beka worden al gemaakt sinds 1935. En dat doen ze vandaag de dag nog steeds met hart en ziel. Dit zie je dan ook terug aan de hoogwaardige kwaliteit van de matrassen. Beka biedt met haar matrassen een uitstekende ondersteuning en comfort, maar ook zijn ze verkrijgbaar in verschillende stevigheden.

Uitstekende ondersteuning

Het beste matras, dat bestaat niet. Want een matras is een hele persoonlijke keuze. Wat iemand fijn vindt liggen en welke ondersteuning een lichaam nodig heeft, dat kan per persoon enorm verschillen. De matrassen collectie van Beka is zo uitgebreid dat er altijd wel een matras is wat het beste bij jou past. Ieder matras biedt een uitstekende ondersteuning, waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige veersystemen. Hierdoor kun je gegarandeerd van een goede nachtrust genieten. Verder zijn de matrassen voorzien van 7 comfortzones, waardoor ook je schouders en heupen op de juiste ondersteuning kunnen rekenen.

Hoogwaardige afdeklagen

De afdeklaag van een matras is de laag die bovenop de kern van een matras wordt geplaatst. Deze afdeklaag zorgt voor extra comfort en ondersteuning. Bij een Beka matras wordt het veersysteem afgedekt met hoogwaardige materialen, waarbij je kunt kiezen uit comfortschuim, soft-latex en zelfs Geltex Inside®.

Comfort foam

Dit type afdeklaag biedt het lichaam een stevige en veerkrachtige ondersteuning. Verder zorgt het ervoor dat het Beka matras vormvast is. Een voorbeeld van een matras met comfort foam is Perle. Dit is een hoesmatras voorzien van een Temporis Pocketverenkern en afgedekt met Comfort-Foam met 7 ergonomische comfortzones.

Soft-latex

Dit type afdeklaag biedt een zeer hoog elastisch vermogen. Hierdoor voelt dit Beka matras het soepelst en zachtst aan. Het materiaal ventileert en ondersteunt goed. Een voorbeeld van een soft latex matras is Nuage. Dit is een hoesmatras met Temporis Pocketverenkern afgedekt met Soft-latex met 7 ergonomische comfortzones.

Geltex Inside®

Dit type afdeklaag biedt een ideale drukverdeling, de juiste ondersteuning en een goede ventilatie. Hierdoor blijft dit matras haar comfort voor langere tijd behouden. Een voorbeeld van zo’n matras is Imagine. Dit matras is een hoesmatras met Pocketverenkern afgedekt met Support Geltex Foam met 7 ergonomische comfortzones.

Persoonlijk comfort

De meeste matrassen van Beka zijn verkrijgbaar in drie verschillende hardheden. Alleen de Geltex Inside collectie is verkrijgbaar in twee stevigheden. Hierdoor heb je voldoende keuze om de juiste ondersteuning te kiezen die het beste past bij jouw lichaamstype. In onze winkel kun je hierover persoonlijk advies ontvangen en bovendien kun je ook meteen de matrassen zelf testen.

Beka matras kopen?

Wil jij ook genieten van een optimale nachtrust? En van een uitstekende service? Dan zien we je graag terug in onze showroom in Grootebroek. Naast onze uitgebreide Beka collectie vind je er ook onder andere matrassen, kussens en boxsprings van andere bekende merken. Kom spontaan langs of maak eenvoudig online een afspraak op de dag en tijd die jou het beste uitkomt. Onze slaapadviseur neemt uitgebreid de tijd voor je om jouw nieuwe bed volledig naar wens samen te stellen.