Wieman Mobel

De meubels van het merk Wiemann staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en bijzondere uitstraling. Zo geef je de slaapkamer een interieur met klasse.

Wiemann belooft meubels met kwaliteit van Duitse bodem

Met de meubels van Wiemann voor het interieur van de slaapkamer creëer je een slaapomgeving, die helemaal bij jou past. De collectie van Wiemann bestaat uit ledikanten, nachtkastjes, commodes, kledingkasten en complete slaapkamers. Zo kun je zelf kiezen of je een slaapkamer samenstelt met verschillende slaapmeubels uit de Wiemann collectie of dat je gaat voor een bedset in hetzelfde thema. In het assortiment van Wiemann selecteer je eerst een thema voor je interieur, zoals klassiek of modern. Daarna heb je de keuze uit verschillende programma’s, allemaal met een heel eigen karakter. Maar ze hebben één ding gemeen: de bijzonder hoge kwaliteit, waar het merk van Duitse bodem om bekend staat. Zo ben je verzekerd van slapen op het hoogste niveau met Wiemann en een slaapkamer interieur dat jarenlang meegaat.

Wieman slaapkamers& linnenkasten worden vakkundig bezorgd en gemonteerd door de eigen bezorgers van de Enkhuizer Bedstede.     U vindt de Enkhuizer Bedstede in Grootebroek.

WIEMAN HOEKKAST

Wieman Monaco vouwdeurkasten

Wieman Eastside1

Wieman westside draaideurkast

wiemann-ledikant-brussel.de Enkhuizerbedstede

Wieman Ledikant Brussel

 

wieman EASTSIDE

Wieman Eastside schuifdeurkast

Breda

 

Breda 2

 

Wieman Ledikant en nachtkastjeBreda

 

wiemann-eastside-wardrobe-in-alpine-white-black-havana-rustic-oak-28595-p

Wieman Westside draaideurkast

wieman westside

Wieman Eastside schuifdeurkast

 

Wiemen hoekkast

wieman hoekkast

Orion_3009_14_SWT 200_eichesaegerau_front eichesaegerau

Wieman Orion schuifdeurkast