Ik verlang naar mijn Pullman.

Het vooruitzicht van een weldadige nachtrust,Daar kunt u zich op verheugen,Na een inspannende dag op het werk of thuis is dit het moment om te koesteren,De Behaaglijkheid die Pullman heet,Een eersteklas comfort dankzij de ongeevenaarde Pocketvering in de Pullman matrassen en Pullman boxsprings De wereld mag morgen weer beginnen,Want nu heerst alleen ontspanning,Want zodra u uw bed instapt weet u Dit is mijn Pullman,Bij de Enkhuizerbedstede staat de gehele Pullman Boxspring en matrassen collectie in de showroom zodat wij samen met uw de combinatie vinden die het beste bij uw past.

Pullman Goldline boxspring/matrassen collectie

Pullman boxspringPerfectie in lichaamsondersteuning,State of de art design,De allerbeste materialen,En ultiem slaapcomfort,Het komt samen in de Pullman Goldline collectie,Handgemaakte matrassen en boxsprings bij de Enkhuizer bedstede vind u de complete  Goldline boxspring collectie.De Goldline matrassen zijn ook voorzien van Inside Pocketveren en worden afgedekt met een laag Natuurlatex en een jute drukverdeler. Ook op de Goldline  zit Sensity®. De afwerking van het exterieur wordt bij alle Goldline modellen gekenmerkt door Damast en Stretch. De afwerking is handgenopt.

Pullman Silverline Premier en Excellence matrassen. Als beste getest!

Pullman goldline matras

pullman goldline matras

Pullman matrassen staan al ruim 150 jaar garant voor een ultieme nachtrust. En dat is nu ook onafhankelijk bevestigd. De Silverline Excellence en de Silverline Premier zijn namelijk als beste getest door de Consumentenbond.

Waar we die toppositie aan te danken hebben? Aan een combinatie van uitstekende prestaties en een lange levensduur. Testers waarderen onder meer de goede ondersteuning die Pullman matrassen bieden in zowel de rug- als zijligging. Ook qua veerkracht, ventilatie en hanteerbaarheid scoren de Silverline Excellence en Silverline Premier uitstekend. Onze matrassen behouden volgens de test bovendien hun hardheid en ondersteunende eigenschappen door de jaren heen.

Zelf de kwaliteit en het eersteklas comfort van Pullman ervaren? Test net als de Consumentenbond onze matrassen. Ga naar één van onze dealers en ontdek dat Pullman matrassen alles bieden wat u van een goede nachtrust verlangt.

ongekend lig comfort en ondersteuning,Een ruime keus aan hoofdborden,boxsprings en matrassen zorgt ervoor dat u moeteloos invulling kunt geven aan u wensen.

Vakmanschap,Luxe materialen,Handgemaakte Topkwaliteit

BoxspringDit is waar Pullman en de Enkhuizer bedstede voor staan,alles om er voor te zorgen dat u uitgerust wakker word,Dat begint bij de keuze voor de juiste matras,Of u nu houdt van stevig of weldadig zacht de unieke vering sublieme afweking en luxueuze materialen van de Pullman matrassen zorgen samen met een goed advies van de adviseurs van de Enkhuizer bedstede voor een weldadige nachtrust.