Perzona

Perzona is één van de weinig merken die rekening houdt met de verschillen tussen mensen. Niet ieder mens slaapt hetzelfde. Daarom biedt Perzona de nieuwe manier van slapen aan. Perzona heeft het Tube Layer System ontwikkelt die optimale ondersteuning biedt voor het hele lichaam.

Perzona matras

Slapen doet iedereen, maar dan wel op zijn of haar eigen manier. Daarom is het hoogtijd voor een persoonlijk matras die jouw manier van slapen ondersteunt. Doormiddel van het unieke MyScan meetsysteem wordt er een 3d-meting van je lichaam gemaakt. In combinatie met jouw persoonlijke slaapvoorkeur en lichaamsbouw wordt er een Perzona matras op maat ontwikkelt. Het matras wordt voorzien van het Tube Layer System, met tien tot veertien instelbare tubes. Op basis van de 3D-scan wordt de stevigheid van de tubes bepaald en past zich volledig aan jouw lichaam aan. Hierdoor krijgt je lichaam de optimale ondersteuning die het nodig heeft wanneer je slaapt.

Bij een Perzona matras hoef je geen keuze te maken tussen pocketvering of visco-schuim. Bij Perzona combineren ze het beste van alle soorten matrassen tot een hybride variant. Deze hybride matrassen hebben een goede ventilatie en zorgen voor optimale drukverlaging. Dankzij het Tube Layer System en de Leggett & Platt pocketveren biedt het matras de perfecte ondersteuning.

Triple F Foam

Perzona heeft het nieuwe slapen geïntroduceerd. Zij maken gebruik van Triple F Foam waarmee Perzona een nieuwe standaard zet op het gebied van druk verlagend slapen. De Triple F staat voor fast, fit en fresh. Het unieke gel foam reageert snel op bewegingen die je maakt tijdens het slapen. Ieder Perzona matras is uniek en heeft daarmee de perfecte fit voor jouw lichaam. En tot slot heeft het een goede ventilatie, waardoor je fresh kunt slapen. De gel reguleert op perfecte wijze jouw temperatuur, door je lichaamswarmte te verspreiden over het hele matras.

Interesse in een matras op maat?

Geen enkel Perzona matras is hetzelfde. Door de 10 zones en daarmee ontelbare mogelijkheden heeft het Tube Layer System altijd de perfecte slaapoplossing voor jou. Wil je ook ervaren wat een persoonlijk aangemeten matras voor jou kan betekenen? Lees meer over de Perzona matrassen op maat. Of maak meteen online een afspraak voor een vrijblijvende MyScan meting bij De Enkhuizer Bedstede. Samen met één van onze slaapadviseurs ontwikkel je jouw persoonlijke op maat gemaakte matras.

Perzona boxspring

Naast matrassen vind je bij De Enkhuizer Bedstede ook een collectie boxsprings van Perzona. De Perzona boxspring is gebaseerd op een metalen frame met daarop een 7 zone pocketveer basis. De boxspring kan daardoor optimaal worden afgestemd op het Perzona matras. De Perzona Slim-Line boxsprings zijn functioneel, comfortabel en van hoogwaardige kwaliteit en ook nog eens in een uniek eigentijds design gegoten. Dit type boxspring is voorzien van de Perzona antislip, waardoor het matras gewoon op zijn plaats blijft liggen. Daarom is er geen matrassenrem aangebracht op de boxspring. Verder ventileert de boxspring goed en is de onhandige naad tussen de matrassen verleden tijd.