Perzona the most personal mattress

De beddenwereld doet alsof iedereen hetzelfde is. Maar jij slaapt niet zoals iedereen. Jij slaapt op jouw manier. In jouw persoonlijke, op maat gemaakte bed. Perzona is de nieuwe manier van slapen. Met optimale ondersteuning voor je hele lichaam dankzij het gepatenteerde Tube Layer System.

Ook jij verdient een persoonlijk matras

bedbodem perzona

bedbodem perzona

Slapen doet iedereen… maar er is maar één iemand zoals jij. Jij slaapt op jouw manier. Daarom is het tijd voor jouw eigen, unieke matras. Met behulp van ons unieke MyScan meetsysteem maken we een 3D-meting van je lichaam, waarbij rekening wordt gehouden met je persoonlijke slaapvoorkeur en lichaamsbouw. Onze matrassen zijn voorzien van het Tube Layer System, met tien tot veertien instelbare tubes. De uitslag van de 3D-scan bepaalt vervolgens de stevigheid van deze tubes en past zich zo volledig aan jouw lichaam aan, zodat je precies díe ondersteuning krijgt die jij nodig hebt.

Wil je ook ervaren wat een persoonlijk aangemeten matras voor jou kan betekenen?

my-scan-perzonaMaak dan nu een afspraak voor een vrijblijvende MyScan meting. Zo ontwikkel je samen met je slaapadviseur jouw persoonlijke, op maat gemaakte matras.

Jouw matras verdient een perfecte basis.

perzona inmetenDe Perzona boxspring zijn allemaal gebaseerd op een metalen frame met daarop een 7 zone pocketveer basis. Een optimale afstemming op jouw matras.

Anti slip.

perzonal-story-perzona-deniseOm het oogstrelende design van jouw Perzona Slim-Line boxspring niet in de weg te zitten is er geen matrassen rem aangebracht. Met Perzona anti-slip blijft jouw matras gewoon altijd op zijn plaats liggen.

De Perzona Slim-Line boxspring doet geen concessies. Een goede ventilatie is gegarandeerd en de onhandige naad tussen de matrassen is verleden tijd.

Perzona Matras

perzona Matras

Perzona Matras

U kunt bij ons vrijblijvend een meting laten doen om te kijken welke matras/boxspring het beste bij u past .

Perzona 250 Individual Hybride Matras
Natuurlijk slaap jij niet zoals iedereen. Daarom is het tijd voor jouw eigen, persoonlijke matras. Volledig afgestemd op jouw manier van slapen. Zie het als een maatpak. Maar dan wel voor de prijs van een confectiepak.

Uitgevoerd met Hybrid Sleep Technology:
Het beste van twee werelden. Een geweldig bed is vervaardigd van de beste materialen. Gelukkig hoef je niet te kiezen tussen pocketvering of visco-schuim. Perzona combineert het beste van alle matrassoorten tot een hybride matras. Met optimale drukverlaging en ventilatie en geweldige ondersteuning dankzij het Tube Layer System en de Leggett & Platt pocketveren.

Triple F Foam
The Next Generation: Met het Triple F Foam zet Perzona een nieuwe standaard op het gebied van drukverlagend slapen. Het unieke gel foam reageert snel op je bewegingen tijdens het slapen en zorgt voor een goede ventilatie. De toplaag van jouw Perzona matras is gemaakt van Triple F Foam. Dat klinkt behoorlijk innovatief. Maar het is vooral erg goed voor jouw nachtrust. De ‘Triple F’ staat namelijk voor: ‘Fast’, ‘Fit’ en ‘Fresh’. Geen traag, maar snel reagerend schuim dus. Met de beste fit voor jouw lichaam en uitstekende warmte-regulerende eigenschappen.Elk Perzona matras is voorzien van geltechnologie. De gel reguleert de temperatuur door je lichaamswarmte op te nemen en door de matras te verspreiden

Tube Layer Systeem
Hoeveel stellen slapen beiden op dezelfde matras? Gek eigenlijk. Want geen mens is hetzelfde. Gewicht, lengte, eventuele lichamelijke klachten. Voor jou totaal anders dan voor je partner.

Daarom is geen Perzona matras hetzelfde. Met 10 zones en duizenden mogelijkheden heeft het Tube Layer System (TLS) voor jou altijd de perfecte oplossing voor een goede nachtrust. Het nieuwste Perzona 250 Hybride matras is uitgevoerd met een nieuwe generatie drukverlagend schuim dat temperatuur onafhankelijk is.

De Perzona matrassen zijn perfect te combineren met alle bedbodems.