Noteborn maatwerk kasten

Soms heb je van die plekken in huis die perfect zouden zijn om extra bergruimte te creëren. Maar helaas dan kom je erachter dan geen enkele standaardkast daar precies in past. Je wilt het liefst natuurlijk zo optimaal mogelijk gebruik maken van de ruimte. De perfecte oplossing is een kast op maat. Een kast op maat is niet alleen ontzettend praktisch, ook ziet het er veel mooier uit dan een kast die net niet past. Het voordeel is ook dat je nog eens helemaal zelf kunt bepalen hoe je de kast wilt indelen. Bij de Enkhuizer Bedstede vind je het merk Noteborn dat gespecialiseerd is in maatwerk kasten.

Kasten op maat

Of je nu een kast op maat wilt laten maken voor de zolder, slaapkamer of bijkeuken: bij de Enkhuizer Bedstede ben je aan het juiste adres. Het design en gebruikersgemak zijn de twee belangrijkste aspecten waaraan een ideale kast volgens Noteborn moet voldoen. Beide aspecten zijn voor ieder persoon anders en daarom maakt Noteborn alleen maar unieke kasten op maat.

Je hebt de keuze uit een brede collectie met basiselementen, stijlen en vormen. Hiermee kun je jouw ideale kast ontwerpen. Bovendien kun je zelf bepalen welke afmetingen, materialen, grepen en indeling je wilt. Of het nu om een kledingkast, inloopkast of draaideurkast gaat. Het maakt niet uit, alles is mogelijk met een Noteborn kast.

Schuifdeurkast op maat

Heb je een kleine ruimte en wil je deze zo optimaal mogelijk gebruiken? Dan kun je misschien het beste kiezen voor een schuifdeurkast op maat. Een schuifdeurkast op maat heeft veel minder ruimte nodig, want je hebt geen deuren die open moeten kunnen zwaaien. De deuren van een schuifdeurkast schuif je opzij, waardoor je prima een bed voor de kast kunt zetten.

Kast op maat kopen?

Ben je enthousiast geworden over een kast op maat? En wil je hier meer over weten? Kom dan langs in onze showroom in Grootebroek. Daar staan onze adviseurs voor je klaar om je persoonlijk te adviseren. De plaatsing van de kast wordt bij je thuis verzorgd door de vakkundige monteurs van de Enkhuizer Bedstede. Wij van de Enkhuizer Bedstede regelen alles voor je, zodat je er zelf geen omkijken naar hebt. Ideaal toch?