Notenborn Kasten Maatwerkoplossingen sinds 1983

Met een kast van Noteborn gaat veelal een langgekoesterde wens in vervulling. Wij zorgen ervoor dat het resultaat precies overeenkomt met úw wensen.

Maatwerk in schuifdeuren, kastwanden en inloopkasten

notenborn-wandMet Noteborn kiest u voor een 100% Nederlands kwaliteitsproduct, gemaakt in onze eigen fabriek in Heerlen. Daarbij mag u rekenen op de allerbeste service, van ideeënvorming tot oplevering. De plaatsing bij u thuis wordt verzorgd door de vakkundige monteurs van de Enkhuizer bedstede.

Cross Interieur

notenborn-schuifwandEen inloopkast is de droom van velen. Bij Noteborn heeft u de keuze uit een stijlvol Classic interieur en een flexibel Cross interieur.
Het Cross interieur is gebaseerd op een systeem van verticale profielen, waaraan op elke willekeurige plaats legplanken of garderobestangen kunnen worden bevestigd. Er bestaan geen beperkingen meer. U kunt Cross in iedere situatie toepassen. Van wand tot wand of gespannen tussen vloer en plafond. Zelfs onder schuine plafonds voelt Cross zich thuis. Cross kan met alle overige interieurelementen van Noteborn worden gecombineerd, zoals vrijstaande eilanden, accessoires en schoenenhouders.

Garantie

noteborn-crossDe producten van Noteborn zijn het resultaat van jarenlange productontwikkeling. Tegenover elke nieuwe interieur wens staat een technologische innovatie. Doordat we uitsluitend met de allerbeste materialen werken, kunnen we u zonder meer tien jaar garantie geven op bewegende delen.Bij de Enkhuizerbedstede meten wij graag u nieuwe kast in en verzorgen wij ook de plaatsing met eigen monteurs.