Hypnos bedden en matrassen

Een heerlijke nachtrust op een matras dat uitsluitend gebruik maakt van natuurlijke en duurzame materialen. Dat is wat je ervaart met een Hypnos matras. Met meer dan 100 jaar ervaring met handwerk bedden en zelfs een koninklijke titel, kun je erop vertrouwen dat je voortaan heerlijk uitgerust wakker wordt in jouw Hypnos bed. Tevens vormen de Hypnos bedden door de prachtige vormgeving een mooie toevoeging aan uw interieur. Hypnos bedden zijn volgens kenners dus niet voor niets “the most comfortable beds in the world”

Matras met natuurlijke materialen

Hypnos bedden en matrassen worden geproduceerd met uitsluitend natuurlijke en duurzame materialen. Er is voor deze materialen gekozen vanwege hun vermogen om de warmte te reguleren en vocht af te voeren. Ondanks het feit dat alle matrassen er hetzelfde uitzien, zijn er wel degelijk verschillen in de matrassen te vinden. De collectie matrassen is namelijk opgebouwd met telkens andere materialen. Denk bijvoorbeeld aan wol, zijde en kasjmier. Deze materialen verzekeren je van jarenlang slaapplezier en de beste nachtrust die je in jaren hebt gehad.

Het vakmanschap van Hypnos

Een Hypnos bed is niet zomaar een bed. Alle Hypnos bedden en Hypnos matrassen worden zorgvuldig met de hand gemaakt om je comfort en ontspanning als nooit tevoren te geven. Door de jaren hebben de vakmensen van Hypnos een selectie van stijlvolle en natuurlijke bedden ontwikkeld. Zodoende hoef je alleen nog het bed van uw dromen te kiezen voor een heerlijke nachtrust.

Moderne details

Ondanks dat de bedden en matrassen van Hypnos handgemaakt worden, zitten deze toch vol met moderne details. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor elektrische Hypnos bedden. Deze zorgen, in combinatie met jouw Hypnos matras, voor nog meer slaapcomfort.

Maar ook op het gebied van ruimtebesparing bieden de bedden van Hypnos oplossing. Je kunt er namelijk voor kiezen om opbergruimte in jouw Hypnos bed te creëren. Dit kan zowel middels lades als een klapsysteem. Ook kun je voor een zogenoemde ‘verstopte opbergruimte’ kiezen. Zo weet je zeker dat jouw spullen veilig opgeborgen zijn.

Kwaliteit van Hypnos

Koop je een matras of bed van Hypnos, dan koop je een stukje kwaliteit. En om dat te bevestigen, krijg je van Hypnos 10 jaar garantie op jouw aankoop. Dit versterkt niet alleen de reputatie van het Britse kwaliteitsmerk, maar geef je ook 10 jaar lang zekerheid.

Wil je de Hypnos bedden graag in het echt ervaren, maak dan een afspraak of kom langs in onze showroom. Onze deskundige medewerkers helpen je graag om het juiste Hypnos bed en matras te vinden!