Hypnos-bedden

Zorgvuldig samengestelde bed collecties voor uw ultieme welzijn. Met meer dan 100 jaar ervaring met handwerkbedden, kunt u erop vertrouwen dat wij collecties aanbieden die passen bij uw voorkeuren voor slaap en ontspanning en om de inrichting van uw huis aan te vullen.

Ontwerp uw bed voor comfort, vorm en functie

Hypnos Meditation

Hypnos Meditation

Elk Hypnos-bed maakt gebruik van een royale mix van natuurlijke en duurzame vullingen en ons kenmerkende, intelligente pocketveersysteem. De Hypnos bedcollectie is gebouwd in subtiel verschillende configuraties en biedt een ander bereik aan comfort en ondersteuningsniveaus. Van luxe luxueuze bedden en stevigere bedden die voor uw rug zorgen, tot echt op maat gemaakte bedden, we hebben het allemaal. U kunt veilig zijn in de wetenschap dat wij een veelbelovende, CO2-neutrale onderneming zijn, toegewijd aan ethische en duurzame productie.

Vakmanschap

Hypnos-Master-Craftsman022Wij nemen onze verantwoordelijkheid voor uw welzijn serieus. Elk op maat gemaakt bed is zorgvuldig met de hand gebouwd om u comfort, ontspanning en plezier te bieden. Je zult nooit een comfortabeler en mooier bed hebben.

Kwaliteit

Hypnos Reserve

Hypnos Reserve

Ons streven naar perfectie betekent dat we authentieke en duurzame stukken Groot Brits meubilair creëren. Een Royal Warrant van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II en een garantie van 10 jaar versterken onze reputatie voor het beste van Britse kwaliteit.

Natuurlijk en duurzaam

Hypnos_Affinity_Cashmere_1We hebben ons kunstenaarschap de afgelopen decennia aangescherpt om bedden te maken met behulp van luxe, duurzame en natuurlijke elementen. Onze genereuze vullingen helpen om de lichaamstemperatuur te reguleren; vocht afvoeren en allergenen afstoten. Onze bedden zijn 100% recyclebaar.