Auping Hoorn en omgeving

Op zoek naar een Auping in de omgeving van Hoorn? Zoek niet verder. Wij van De Enkhuizer Bedstede zijn de officiële Auping dealer. Onze adviseurs helpen je graag met een Auping bed, bedbodem of boxspring!

Waarom Auping?

Een goede nachtrust draagt bij aan een gezond en energiek leven. Auping gaat heel bewust een duurzame relatie aan met het individu en zijn leefomgeving. Het milieu staat centraal bij het ontwikkelen van nieuwe boxsprings, matrassen en spiralen. Elke dag opnieuw werken ze bij Auping met veel passie aan het ultieme slaapcomfort van morgen.

De 5 merkwaarden van Auping zijn:

  • Gepassioneerd
  • Transparant
  • Innovatief
  • Elke dag beter
  • Betekenisvol

Auping matrassen

Wil je genieten van ultiem slaapcomfort? Dan is een matras van Auping waar jij naar op zoek bent. Een goede nachtrust zorgt ervoor dat je de volgende ochtend je dag fit en energiek kunt beginnen. Daarom is het belangrijk dat je op een goed matras slaapt. Als Auping dealer van Hoorn en omgeving adviseren we je graag over de matrassen.

Een van de belangrijkste onderdelen van een matras is de tijk. De tijk is de bovenste laag van het matras en is erg belangrijk. Het draagt bij aan het comfort, de klimaateigenschappen en algehele hygiëne van het Auping Matras. Verder zijn de tijken afritsbaar, waardoor je gemakkelijk kunt wassen. Je kunt tussen een warme en koele tijk afwisselen en afstemmen op het seizoen. Bij een luxe Auping matras zit er zelfs een rits aan de bovenzijde, waardoor je de tijk nog gemakkelijker kunt wisselen en schoonmaken.

Verder is een Auping matras voorzien van unieke dynamische pocketveren. Deze pocketveren zorgen ervoor dat je gemakkelijk kunt draaien in je slaap, zonder dat je hierbij wakker wordt. Daarnaast zijn de comfortlagen gemaakt van een exclusief en duurzaam natuurlatex. Dit natuurlatex zorgt voor een prettig liggevoel van veerkracht en zachtheid. Ook is het niet nodig om je Auping matras om te keren. Dit komt doordat Auping bewust haar matrassen laag voor laag heeft opgebouwd. De reden hiervoor is dat het matras hierdoor optimaal kan ventileren en de juiste ondersteuning bieden.

Auping bedbodems

Als officieel Auping dealer ontbreken de bedbodems ook niet aan ons assortiment. Een bedbodem van Auping is voorzien van een verstelbaar spiraal. Hierdoor zijn de spiraalbodems geschikt voor ieder lichaam. Waarom een spiraalbodem? Dit soort bedbodems heeft de meest open structuur. Tachtig procent van de spiraalbodem zorgt voor een schone en frisse lucht ventilatie. Daarnaast wordt het lichaam gelijkmatig ondersteund middels 10.000 drukpunten. De spiraalbodems van Auping zijn verkrijgbaar in diverse formaten en ook perfect te combineren met bedden van andere merken.

Auping Original boxspring

Naast matrassen en bedbodems hebben we ook de Auping Original boxsprings in ons assortiment. Kies je voor Auping Original? Dan haal je de perfecte basis in je slaapkamer. De Auping Original boxspring staat garant voor optimaal slaapcomfort. De boxspring is voorzien van een unieke actieve ventilatie en een support systeem (AVS®). De diverse ventilatie materialen van zowel de boxspring als het matras zijn perfect op elkaar afgestemd, waardoor er sprake is van optimale ventilatie. Hierdoor zal je elke dag fris en uitgerust ontwaken. Bij De Enkhuizer Bedstede hebben we een breed aanbod aan boxsprings van Auping.

Kom langs in de showroom

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van De Enkhuizer Bedstede als Auping dealer? Kom dan langs in onze showroom in Grootebroek. Daar staan onze medewerkers voor je klaar om je te helpen met al je vragen. Kom spontaan langs of maak online een afspraak.

Profiteer vandaag nog van 400 euro combinatie voordeel op Auping bij De Enkhuizer Bedstede!