Perzona matras

Bij Perzona zetten ze jou centraal bij de ontwikkeling van hun matras. Het is tenslotte jouw lichaam, jouw slaap en uiteindelijk ook jouw Perzona matras. Voor jouw nachtrust hebben ze daarom de beste technieken ontwikkelt. Dit heeft geresulteerd in het unieke myscan meetsysteem waarbij in slechts 3 stappen jouw persoonlijke matras kan worden samengesteld.

Jouw persoonlijke Perzona matras

Slapen doen we allemaal, maar dan wel op onze eigen manier. Perzona vond het daarom tijd voor een persoonlijk matras die jouw persoonlijke manier van slapen perfect weet te ondersteunen. En dat is gelukt! Het unieke MyScan meetsysteem is ontwikkeld en daarmee kan een 3d-meting worden gemaakt van je lichaam. In combinatie met jouw persoonlijke slaapvoorkeur en lichaamsbouw wordt er een Perzona matras op maat ontwikkelt. In het matras wordt het Tube Layer System verwerkt, met tien tot veertien instelbare tubes. Aan de hand van de 3d-meting wordt de stevigheid van de tubes bepaald en past zich volledig aan het lichaam aan. Hierdoor kun je genieten van een optimale ondersteuning tijdens het slapen.

Hybride matras

Het fijne van een Perzona matras is dat je zelf geen keuzes hoef te maken. Middels het MyScan meetsysteem wordt het beste van verschillende soorten matrassen samengevoegd tot een hybride variant. Het hybride matras heeft een goede ventilatie en zorgt voor de optimale drukverlaging die perfect aansluit op jouw lichaam. Dankzij het Tube Layer System en de Legget & Platt pocketveren biedt het matras de perfecte ondersteuning waar jouw lichaam naar verlangt.

Hybride matras van Perzona kopen?

Wil jij genieten van een perfecte nachtrust? En van de beste service? Kom dan langs in de showroom van de Enkhuizer Bedstede. Hier staat het unieke MyScan meetsysteem waarmee wij jouw persoonlijke Perzona matras kunnen laten samenstellen. Voor deze unieke meting is het verstandig om van te voren een vrijblijvende MyScan meting afspraak te maken. Onze slaapadviseur maakt tijd voor je vrij om jou op te meten voor een persoonlijk hybride matras.