UBICA logo FC Sreq

 

Ubica Geltex is een uniek slaapconcept waar stijl en rust elkaar vinden. Waar al meer dan 85 jaar een onberispelijke kwaliteit gepaard gaat met een verrassend aantrekkelijke prijs en keuze. Geraffineerd afgewerkte matrassen, boxsprings, lattenbodems, ergonomische hoofdkussens en accessoires. Streelzachte stoffen en materialen, uitgekiende technologie voor een diepe en herstellende slaap waarin de drukke dag zo van u afglijdt. Dat is de Ubica® kwaliteit. U leest er alles over in onze brochures.

 

 

Excellent slapen in het Excellence bed van Ubica
Volledig volgens uw smaak en stijl dankzij de excellente keuzemogelijkheden.

Boxspring Ubica

Ubica Exellence boxspring

 

Een goed slaapsysteem kiezen lijkt moeilijk. Gelukkig maakt Ubica GELTEX® inside het u gemakkelijk. De kwaliteit van uw nachtrust wordt bepaald door 3 criteria: drukverdeling, ventilatie en ondersteuning. Die elementen samen vormen de Slaapdriehoek®. Sommige slaapsystemen scoren goed op één of twee criteria maar bieden u geen totaaloplossing. Dankzij de exclusieve, gepatenteerde GELTEX®inside-technologie in onze matrassen scoren onze slaapsystemen uitstekend op de 3 essentiële pijlers van de Slaapdriehoek®. In combinatie met een Ubica® bodem, bent u zeker van een goede nachtrust.

 

Ubica Geltexmatras

Ubica Geltex matrassen bij de Enkhuizerbedstede

Wordt u ’s nachts vaak wakker? Staat u op met rugklachten of een pijnlijke nek? Zoek het niet te ver van uw bed. Misschien slaapt u niet op de juiste matras of bedbodem en is uw slaapsysteem aan vervanging toe.Een mens slaapt 1/3 van zijn leven om die andere 2/3 fit en gezond te kunnen beleven. Investeren in een goed slaapsysteem is dus investeren in je gezondheid. Maar misschien ziet u niet langer het bos door de bomen en vindt u niet het juiste bed in het ruime aanbod. Met GELTEX® inside wordt het gemakkelijk.Vertel ons hoe u slaapt: wij luisteren naar uw verhaal en geven persoonlijk advies op basis van de drie pijlers van de Slaapdriehoek®: ondersteuning, drukverdeling en ventilatie. Onze gepatenteerde GELTEX® inside-technologie scoort hoog op alle drie. Testen van wetenschappelijke instituten bevestigen dit.Vertrouw op onze kennis van slapen,En de adviseurs van de Enkhuizerbedstede zij vinden samen met u de juiste Ubica Geltex inside matras en bedbodem.

 

 

ubica_excellence_boxspring_1_2_1