beddinghouseloo-3

Bedding house,

Bedding House B.V. is een Nederlands familiebedrijf dat bed- & bad linnen ontwerpt en distribueert. Het bedrijf is gevestigd in het hart van de bloembollenstreek, Lisse, op steenworp afstand van Amsterdam. Het is opgericht in 1978 en marktleider in bedlinnen binnen de Benelux. Ook buiten de Benelux groeit de markt voor Bedding House B.V. snel.

Bedding House B.V. ontwikkelt bed- & badlinnen voor haar eigen merken zoals Beddinghouse, Kardol & Verstraten en het lifestyle- & accessoiremerk KAAT Amsterdam. Daarnaast ontwikkelt Beddinghouse bed- & badlinnen voor gerenommeerde, internationale merken zoals Auping. Bedding House B.V. heeft ook uitgebreide ervaring met het ontwikkelen van succesvolle private label concepten. Het productportfolio bestaat onder andere uit dekbedovertrekken, hoeslakens, moltons, sierkussens en handdoeken.

Bedding House B.V. brengt twee keer per jaar een nieuwe collectie op de markt; een voorjaars- en najaarscollectie. Deze worden ontworpen en ontwikkeld in de eigen ontwerpstudio. De verschillende ontwerpers hebben ieder een eigen ontwerpstijl, waardoor er altijd een passende ontwerphand is voor de verschillende merken, stijlen en klanten. De collecties hebben als overeenkomst dat ze altijd worden ontworpen in lijn met de laatste mode- & interieurtrends.

De collectie`s van Bedding house,Kardol&verstraeten en Auping zijn verkrijgbaar bij De Enkhuizer bedstede te Grootebroek tussen Hoorn en Enkhuizen West Friesland.

 

 

 

.beddinghouse-cinder-gold beddinghouse-deltana-pastel auping-dekbedovertrek

Beddinghouse Cinder                    Beddinhhouse Deltana                Auping Irregular Multi

auping-dekbedovertrek-2 kardol-verstraeten kardol-verstraeten-mood

Auping Fragment                         Kardol& Verstraten Expand     Kardol&Verstraten Distinc mood

 

ad-home-sense

Ariadne ad Home Sense