Matrassen

De natuurlijke houding die de wervelkolom heeft bij het rechtop staan moet gelijk zijn aan die tijdens de slaap. Dan verslappen onze spieren en moet de matras het ondersteunende werk doen. Dit kan alleen met een matras en matrasdrager die voldoende meevormen met uitstekende lichaamsvormen zoals schouders en heupen.De Enkhuizerbedstede heeft een zeer grote collectie matrassen waardoor u er van verzekerd kunt zijn dat we samen de matras vinden die het beste bij u past.De Enkhuizerbedstede heeft van de volgende merken matrassen in collectie; Auping,Avek,Eastborn,Geltex,Lattoflex,Pullman,Perzona,Tempur,Ubica.U vind de Enkhuizerbedstede op de nijverheidsweg in grootebroektussen Hoorn en Enkhuizen.

 

Pocketveermatrassen

  • Uitstekende vochtregulatie en ventilatie door open structuur van het matras.
  • Gedetailleerde ondersteuning door honderden veertjes per m2 die onafhankelijk van elkaar bewegen. Hoe meer veren per m2, hoe comfortabeler het matras en hoe beter de ondersteuning.
  • Voor optimaal comfort zijn de veren in comfortzones verdeeld. Dit zijn zones die bepaalde plekken van je lichaam de juiste ondersteuning geven, zodat je ruggengraat haar natuurlijke kromming kan behouden.
  • Een pocketveermatras staat vooral bekend om de goede ventilatie en ondersteuning. Heb je lichamelijke klachten en ervaar je veel druk op je spieren en gewrichten? Dan is latex of traagschuim wellicht een betere keuze.
  • De Enkhuizerbedstede Heeft een ruime keuze in Pocketveermatrassen van Nedrlandse fabrikanten als Auping,Avek,Eastborn,Pullman ,Perzona en Ubica.Samen met u kjiken we welke matras het beste bij u past.
Pullman goldline matras

pullman goldline matras

Latex matrassen

Van dit type matras (ook wel schuimrubbermatras genoemd) wordt de kern gevormd door een luchtig mengsel van natuurlijke en/of synthetische latex met een gelijkmatige (open) cel structuur. Deze cel structuur zorgt voor een goede ventilatie. De celwanden zijn elastisch en veerkrachtig. Goede latex matrassen zijn soepel, bieden een hoge mate van comfort en zijn meestal geschikt voor verstelbare lattenbodems. Latex matrassen (met zonering) bieden volledige ondersteuning omdat ze bij uitstek de contouren van uw lichaam volgen.De Latexmatrassen bij de Enkhuizerbedstede zijn gemaakt van natuur latex Deze bieden een weldadig en goed ondersteunend lig comfort.

latex nature matras

latex nature matras lattoflex bij de Enkhuizerbedstede

Geltex Matrassen

 

Geltex inside matras voelt zacht,ondersteunt stevig.De juiste drukverdeling en ondersteuning zijn essentieel voor een goede nachtrust,Goed slapen begint bij de slaapdriehoek.

 

beter_slapen_geltex

Optimale ondersteuning,Ideale drukverdeling,Ultieme ventilatie,De Enkhuizerbedstede heeft in zijn collectie de Geltex inside matrassen van Lattoflex en Ubica.

geltexmatras

Hybride Matrassen

Perzona Hybride matrassenJij slaapt op jouw manier. In jouw persoonlijke, op maat gemaakte bed. Perzona is de nieuwe manier van slapen. Met optimale ondersteuning voor je hele lichaam dankzij het gepatenteerde Tube Layer System. Natuurlijk slaap jij niet zoals iedereen. Daarom is het tijd voor jouw eigen, persoonlijke matras. Volledig afgestemd op jouw manier van slapen. Zie het als een maatpak. Een uitstekend innovatief matras met een toplaag van Triple F Foam dat bijdraagt aan een goede nachtrust. De ‘Triple F’ staat voor: ‘Fast’, ‘Fit’ en ‘Fresh’  waarmee het schuim van het matras snel reageert op jouw lichaam. Met de beste fit voor jouw lichaam en uitstekende warmte-regulerende eigenschappen. Elk Perzona matras is voorzien van geltechnologie. De gel reguleert de temperatuur door je lichaamswarmte op te nemen en door de matras te verspreiden.

Jouw op maat gemaakt matras

Hoeveel stellen slapen beiden op dezelfde matras? Gek eigenlijk. Want geen mens is hetzelfde. Gewicht, lengte, eventuele lichamelijke klachten. Voor jou totaal anders dan voor je partner. Daarom is geen Perzona matras hetzelfde. Met tot wel 14 zones en meer dan een half miljoen mogelijkheden heeft het Tube Layer System (TLS) voor jou altijd de perfecte oplossing voor een goede nachtrust. De Perzona Individual matras heeft maar liefst 537.824 variaties.

perzona Matras

Perzona Matras