Bedden Alkmaar

Laat je inspireren bij de Enkhuizer Bedstede, de beddenspecialist in de omgeving van Alkmaar en omstreken, en geniet eindelijk van je verdiende nachtrust. Naast bedden, boxsprings en matrassen, bieden wij ook de leukste accessoires aan voor in jouw slaapkamer. Denk bijvoorbeeld aan beddengoed in vrolijke kleuren of speciale hoofdkussens die ondersteuning bieden aan je hoofd en zorgen voor een prettige lichaamshouding in bed. Al 35 jaar zijn wij specialist in bedden, boxsprings, matrassen, lattenbodems, spiralen, bedtextiel en linnenkasten. Bovendien zijn wij dealer van bekende Nederlandse merken als Auping, Avek, Eastborn, Pullman, Ubica, Perzona, Noteborn en Silvana.

Ben jij op zoek naar een nieuw bed of matras in de omgeving van Alkmaar? Onze focus is erop gericht om je zo goed mogelijk te begeleiden in de zoektocht naar een comfortabele nachtrust. Naast het bieden van deskundige begeleiding, is onze dienstverlening gericht op persoonlijke aandacht, zorgvuldigheid en betrokkenheid. Goede nachtrust is van essentieel belang voor het functioneren in het dagelijks leven. Omdat ieder mens uniek is, is ook voor iedereen het ideale slaapsysteem anders.

Wil je ook heerlijk genieten van een goede nachtrust en uitgerust wakker worden? Laat je inspireren door onze adviseurs. Samen komen we er altijd uit. Je bent van harte welkom bij de Enkhuizer Bestede voor persoonlijk advies onder het geniet van een kopje koffie of thee. Je kunt ook een afspraak maken. Bel ons of stuur een e-mail.

De Enkhuizer Bedstede, bedden in de omgeving van Alkmaar.

Openingstijden

Maandag                            13.00u tot 17.00u

Dinsdag t/m vrijdag          09.00u tot 17.30u

Zaterdag                             09.30u tot 17.00u

Donderdag koopavond   19.00u tot 21.00u

Contact

Nijverheidsweg 13

Grootebroek (Stede Broec)

Tel. 0228-514242

E-mail: info@enkhuizerbedstede.nl