Matrasdragers/bedbodems

Voor een juiste ligging is de ondergrond waarop een matras komt te liggen belangrijk.Die moet vlak zijn en mag in het midden beslist niet teveel doorzakken. Zowel matrasdrager als matras moet de vorm van het lichaam volgen en goed ondersteunen. Graag lichten wij de ideale combinatie voor u een keer persoonlijk toe.bij de Enkhuizerbedstede hebben wij diverse Matrasdragers/bedbodems bv  Aupingspiralen,ubica lattenbodems ,avekBoxsprings ,EastbornBoxsprings,Ubica boxsprings ,Perzona boxsprings en Pullman boxsprings .

Boxspring

Doorssnede pocketveerboxspring&matras.

 

Bedbodems voor jouw bed

Elk lichaam is anders. De spiraalbodems van Auping zijn gemaakt voor deze verschillen. Van alle bedbodems heeft de spiraalbodem de meest open structuur. 80% van de spiraalbodem zorgt ervoor dat schone en frisse lucht kan ventileren. Met meer dan 10.000 drukpunten wordt het lichaam gelijkmatig ondersteund.  De spiraalbodems zijn geschikt voor bijna elk bedmodel en verkrijgbaar in verschillende formaten. In combinatie met de matras zorgen de spiraalbodems  voor een uitstekende ventilatie. Zo word je fris en uitgerust wakker. Klaar voor een nieuwe dag.
Auping nights, Better days.

Auping spiraal

Perzona Boxspring De perfecte basis Design gaat samen met ergonomisch comfort bij deze boxspring verkrijgbaar in vlakke of electrisch verstelbare uitvoering.

 

perzonal-story-perzona-denise

Lattenbodems

Een goede lattenbodem is een hoogprofilerende bodem die op verschillende manieren instelbaar is en vooral voor de zeer kritische gebruiker perfect te gebruiken is omdat je altijd ondersteuning naar behoefte kunt aanpassen. Die behoefte kan te maken hebben met veranderende omstandigheden van het eigen lichaam maar ook omdat het matras als het richting de 10 jaar gebruikt te zijn geweest wat aan ondersteuning te wensen overlaat. De betere lattenbodems kenmerken zich door het gebruik van mooie materialen zoals latten van gelaagd beukenhout en zeer duurzame kunststoffen. Het doel is om een hoogprofilerende bodem te verkrijgen die ondersteuning geeft in de bekkenstreek en in de schouder ruimte creëert.

bedbodems

Al deze bodem/matrasdragers vind u bij de Enkhuizerbedstede onze adviseurs willen u graag behulpzaam zijn met het vinden van de juiste combinatie van matras en matrasdrager.

U vind de Enkhuizer bedstede tussen Hoorn en Enkhuizen op de Nijverheidsweg 13 in Grootebroek.