Bedbodems

Voor een nieuwe bedbodem ben je bij De Enkhuizer Bedstede aan het juiste adres. Een goede bedbodem zorgt voor de juiste ondersteuning aan het matras, maar ook zorgt het ervoor dat het matras optimaal geventileerd kan worden. Bij ons vind je bodems van verschillende merken en ook heb je de keuze uit diverse formaten en uitvoeringen.

Welke bedbodem?

Bij De Enkhuizer Bedstede vind je diverse soorten bodems voor je bed die allemaal een ander slaapcomfort bieden. Een goed bedbodem is vlak, zakt niet door en volgt de vormen van het lichaam en biedt de juiste ondersteuning voor het matras. De lattenbodem is de bekendste variant, deze bestaat doorgaans uit houten of kunststof latten. Daarnaast hebben we de spiraalbodem, deze is gemaakt van metaal. Welke je kiest is afhankelijk van de mate van ventilatie, het comfort en de ondersteuning. Om te kunnen genieten van een optimale nachtrust is het bovendien belangrijk dat de bedbodem en het matras perfect op elkaar aansluiten. Hou daarom ook altijd rekening met je matras wanneer je een nieuw bodem voor je bed koopt.

Bedbodem kopen?

Bij de aanschaf van een nieuwe bedbodem adviseren onze specialisten van De Enkhuizer Bedstede je graag over de mogelijkheden. Maak een afspraak of breng spontaan een bezoek aan onze showroom in Grootebroek (West-Friesland). In onze showroom kun je de bedbodems met eigen ogen bekijken en mag je ze bovendien meteen uittesten. Samen met de specialist kun je kijken welke het meest geschikt is voor jou.